PÅ VEI UT I OFFENTLIGHETEN: Kjendisdatteren Hailie Jade Scott har levd et tilbaketrukket liv i mange år. Nå har hun blitt 20 år. FOTO: Hailiescott1/Instagram
PÅ VEI UT I OFFENTLIGHETEN: Kjendisdatteren Hailie Jade Scott har levd et tilbaketrukket liv i mange år. Nå har hun blitt 20 år. FOTO: Hailiescott1/Instagram

Ser du hvilken superkjendis hun er datteren til?

Du har antagelig sett henne før – som ei lita jente på kjendispappaens arm.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hun er ikke så lett å kjenne igjen, den vakre skjønnheten Hailie Jade Scott, som i dag har blitt 20 år gammel.

Med lange, blonde løkker, er hun nesten helt lik sin mor.

Men, det er den berømte faren hennes som gjør at hun i dag er av stor interesse for omverdenen.

Hun er nemlig datteren til den Emmy- og Oscarvinnende rappestjernen Eminem.

Trøblete start på livet

Eminem fikk datteren sammen med kjæresten Kimberly Anne Scott da han var 24 år gammel. Da hadde han og kjæresten vært sammen siden de var 15 år, og de levde et ganske trøblete liv, noe stjernen har rappet om flere ganger.

Tilværelsen var preget av rus og vold i årene før han slo igjennom.

Eminem har rappet om datteren i blant annet Infinite – der uttrykte han hvor vanskelig det var å oppdra datteren med lite penger.

EMINEM OG DATTEREN: Her er Hailie som liten jente. Foto: Privat
EMINEM OG DATTEREN: Her er Hailie som liten jente. Foto: Privat

Rapperen var rusavhengig, klarte ikke å beholde noen av jobbene han fikk, og til slutt flyttet han, kjæresten og Hailie til en husvogn sammen med moren hans. Eminem har også vært åpen om at han forsøkte å ta sitt eget liv i denne perioden, da alt virket mørkt.

Rapper om at datteren mister pappaen sin

Heldigvis fikk karrieren hans en kjempeoppsving, og penger skulle aldri mer bli et problem. Kjærligheten gikk det derimot ikke så bra med, og Eminem fikk delt omsorg for datteren da han og kona skilte seg i 2001.

I 2004 kom låta Mockingbird, der Eminem rapper om datteren:

«Hailie I know you miss your mom and I know you miss your dad. Well I'm gone but I'm trying to give you the life that I never had. I can see you're sad, even when you smile, even when you laugh. I can see it in your eyes, deep inside you want to cry. Cause you're scared, I ain't there?»

Eminem har også dedikert en egen låt til datteren. I Hailie's Song, en hakket mer optimistisk sang, rapper han om gleden og stoltheten over å ha datteren.

Takket foreldrene for støtten

Bortsett fra bildene som barn, og pappas rappe-tekster, har Hailie levd et liv tilbaketrukket fra rampelyset.

Og hun har etter alt å dømme klart seg bra. I 2014 gjorde hun ferdig grunnskolen med toppkarakterer, og ifølge skolens nettside, planla hun å studere enten psykologi eller entreprenørskap.

Hun takket også foreldrene for at hun hadde blitt den hun var:

– Jeg takker mamma og pappa fordi de har pushet meg til å bli den personenen jeg er, og de har gitt meg støtten jeg trengte for å komme hit jeg er i dag, sa hun den gang, ifølge Daily Mail.

Og det er tydelig at Hailie merker interessen fra omverdenen. Hun har nemlig nettopp laget en offisiell Instagram-side med bilder av seg selv, så det kan se ut som om hun har planer om å komme ut i offentligheten.

Eminem har også adoptert to barn: Alaina Marie og Whitney.

💃🏼

Et bilde publisert av Hailie Scott (@hailiescott1)