Emilie Adams (19) ute av The Stream: – Jeg er helt ærlig ikke så lei meg

Se det første intervjuet med den utstemte artisten eksklusivt her.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredag kveld er det klart at Emilie Adams (19) er den første artisten som ryker ut av The Stream, etter å ha fått færrest strømmer og stemmer.

– Det er kjipt, men jeg er ikke så veldig stressa. Jeg har en platekontrakt og den har jeg tenkt til å bruke for alt den er verdt, jeg er ikke ferdig med musikk, er hennes umiddelbare reaksjon.

Se det første intervjuet med Emilie ovenfor!

– Jeg er ikke så veldig lei meg

Når programleder Tarjei Strøm (37) intervjuer Emilie i den eksklusive nettsendingen, utdyper artisten at hun slettes ikke tar utstemmingen tungt.

– Jeg er helt ærlig ikke så veldig lei meg. Jeg har hatt det så sykt kjekt, så det blir godt å komme litt ut av bobla og heller fokusere litt mer på låtskriving og det nye som skal komme, så jeg gleder meg til det, sier hun i videoen du kan se ovenfor.

Gleder seg til å produsere mer

Emilie er i tillegg til sanger også produsent. Hun forteller til programlederen at hun gleder seg til å gå tilbake til å lage musikken.

– Det er det jeg liker best! Å jobbe med musikk og låtskriving, å sitte ved pianoet og skrive. Det er viktig. Men her har jeg lært masse, som å opptre. Det trengte jeg. Men jeg kjenner at det skal bli godt å komme tilbake til det som driver meg, sier hun.

– Jeg er så takknemlig

Selv om 19-åringen ikke stresser over at The Stream-eventyret er over, er hun mer enn glad for at hun meldte seg på ved å laste opp sin audition til thestream.no.

– Det har vært helt sykt! Jeg har sittet så mye alene med egen musikk, og nå har jeg fått jobbet med andre folk og fått nye ideer. Det er en helt ny verden. Jeg er så takknemlig og har hatt det så gøy!

Se Emilie Adams synge sin versjon av «The Hills»:

Heier to av konkurrentene til finalen

Den utstemte artisten er nå klar til å følge konkurransen videre fra sofaen – og er ikke i tvil om hvem hun heier på av de resterende artistene, som hun beskriver som gode venner.

– Jeg bor med Ylva og Emelie, så jeg heier på dem og håper de står i finalen til slutt! De har vært samboerne mine de tre siste ukene, så det blir veldig trist og rart å forlate dem, forteller hun.

Samtidig er det én person hun gleder seg veldig til å komme hjem til.

– Jeg har ikke vært hjemme siden jeg kom, så nå skal jeg hjem til kjæresten. Kanskje jeg skal kjøpe meg en katt eller noe også, avslutter hun.

  • Se hele intervjuet med Emilie Adams øverst i artikkelen. Se The Stream fredager klokka 20.00 på TV 2.