Uenighet rundt Ronaldos nye Real-kontrakt

Real Madrid ønsker ikke å gi Cristiano Ronaldo femårskontrakt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Cristiano Ronaldos kontraktforlengelse med Real Madrid lar vente på seg. Superstjernens nåværende kontrakt går ut sommeren 2018.

Partene skal være enige om de økonomiske rammene i den nye kontrakten, som ifølge The Mirror skal gi Ronaldo en årslønn på 21 millioner euro netto (188 millioner kroner).

Det som imidlertid gjør at tingene trekker ut, er at de ikke klarer å enes om lengde på kontrakten. 31-åringen har sagt at han vil bli værende på Santiago Bernabeu ut karrieren og ønsker seg en en kontrakt som binder ham til klubben til 2021.

Real-direktørene og president Florentino Perez er av en annen oppfatning. De ønsker i beste fall å tilby en kontrakt på fire år. ( Til 2020). Noe av årsaken skal være at han de siste årene har pådratt seg en del skader.

Ronaldo har scoret fire mål hittil denne sesongen.

Heller ikke Gareth Bales kontraktsforlengelse er i boks. Waliseren regnes som en nøkkelspiller og klubben ønsker å gi ham en ny og forbedret kontrakt. 27-åringen - som ønsker å bli værende i Madrid - har det imidlertid ikke travelt med å signere og er ute etter en best mulig kontrakt før han binder seg videre. Blant annet har han en klausul i kontrakten som gjør at han blir belønnet dersom han skulle vinne gullballen.

Modric og Kroos
Tidligere denne uken ble det klart at Luka Modric forlenger kontrakten sin med Real Madrid. Modric skrev under på en kontrakt som knytter ham til klubben til og med juni 2020. Også Toni Kroos har forlenget kontrakten sin med den spanske hovedstadsklubben. Tyskeren skrev kontrakt til 2022.

Real Madrids overgangsnekt gjør at klubben ikke får anledning til å styrke stallen med nye spillere før i januar 2018.