NYE OVERVÅKNINGSBILDER: Det franske nyhetsnettstedet M6 har publisert video av det som kan være Kim Kardashians ranere. Foto: Andy Kropa/Invision/AP
NYE OVERVÅKNINGSBILDER: Det franske nyhetsnettstedet M6 har publisert video av det som kan være Kim Kardashians ranere. Foto: Andy Kropa/Invision/AP Foto: Andy Kropa

Ny overvåkningsvideo viser trolig Kim Kardashians (36) ranere

De eksklusive overvåkningsbildene viser fem menn ankomme og forlate hotellet. Noen av dem til fots, andre på sykkel.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er det franske nyhetsnettstedet M6 og kjendisnettstedet TMZ som har fått tilgang til og publisert videoen. Bildene er tatt av et privat overvåkingskamera, plassert i en bakgate nær hotellet.

Av videoen kan man se at tre personer sykler mot hotellet klokken 02.19 den natten Kim Kardashian West (36) ble brutalt ranet i leiligheten sin

Omlag ti minutter senere kommer to personer gående i samme retning.

Kan ikke identifiseres

Rundt klokken 03.10 kommer samtlige syklende eller gående tilbake igjen – nå i et betraktelig høyere tempo. Den siste av syklistene har en bag hengende på styret, som antas å inneholde Kim Kardashians stjålne smykker.

Både antall personer og tidspunkt for hendelsen tyder på at det er Kims ranere, og TMZ går så langt som å slå fast at det er dem.

Ifølge det franske nettstedet er bildene svært viktige for etterforskningen, men kvaliteten på videoen er for dårlig til å kunne identifisere noen av gjerningsmennene.

Advarte hotellet

Den 39 år gamle portneren, Abdulrahman, var til stede i Kims leilighet under ranet. Denne uken avslørte han at hotellets sikkerhet var på et minimumsnivå.

– Vi varslet dem om at de burde få opp overvåkingskameraer og sikkerhetssystemer for flere år siden. Ingenting var låst. Sikkerheten var ikke-eksisterende, forteller han til Daily Mail.

I intervjuet sier han også at «alle» visste om koden til inngangsdøra, da den ikke hadde blitt endret på seks år, og at det ene sikkerhetskameraet hotellet hadde installert ikke hadde virket på flere år.