Alec Baldwin parodierer Donald Trump i humorprogrammet «Saturday Night Live» (høyre) og får kjeft og kritikk av broren Stephen Baldwin. Foto: Stella Pictures
Alec Baldwin parodierer Donald Trump i humorprogrammet «Saturday Night Live» (høyre) og får kjeft og kritikk av broren Stephen Baldwin. Foto: Stella Pictures

Alec Baldwins Trump-parodi får stryk av broren

Stephen Baldwin er ikke noen stor fan av broren Alec Baldwins Trump-parodi på humorprogrammet Saturday Night Live på NBC.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Brødrene Alec Baldvin (58) og Stephen Baldwin (50) er begge skuespillere og støtter hverandres karrierer.

Men da Stephen Baldwin som er Trump-supporter og republikaner så sin brors parodi på republikanernes presidentkandidat ble han irritert.

– Han har stemmen hans inne, men jeg synes hele kampanjen begynner å bli stygg nå. Jeg vil ikke være en festbrems her, men jeg synes virkelig ikke dette var morsomt. Det er ingenting som er morsomt med dette valget, sa Stephen Baldwin til CBS News.

Det var i programmet Saturday Night Live på NBC parodien ble sendt.

Denne sesongen av humorprogrammet har Alec Baldwin imitert Trump sammen med sin komiker-kollega Kate McKinnon som har parodiert Hillary Clinton. Parodiene har gitt programmet et stort løft på seertallene.

Parodiene har også fått oppmerksomhet fra Donald Trump selv. Den repuplikanske presidentkandidaten twitret ut sin mening og skrev følgende:

– Alec Baldwin parodi stinker, skrev han.

Han beskrev i tillegg Saturday Night Live som et kjedelig og ikke morsomt program.