LEVER I EN BOBLE: Marna Haugen med ektemannen, komikeren Ørjan Burøe. Her ankommer de Vixen Blog Awards i januar i år. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix
LEVER I EN BOBLE: Marna Haugen med ektemannen, komikeren Ørjan Burøe. Her ankommer de Vixen Blog Awards i januar i år. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix Foto: Grtt, Vegard Wivestad

Marna Haugen fikk ny sjokkbeskjed fra sykehuset: – Vi lever i en boble

Bloggeren Marna Haugen (34) ble operert i sommer, men operasjonen var mislykket.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Marna Haugen, bloggeren bak Komikerfrue.no, har delt et vanskelig innlegg med leserne sine.

«Jeg har gått en stund med «nyheten» om at operasjonen min for celleforandringer ikke var vellykket, jeg har bare ikke orket å si det til så mange for jeg vil egentlig ikke snakke om det. Det plager meg å prate om det, jeg blir irritert selv når mamma spør meg om når jeg skal på sykehuset igjen» skriver hun.

I sommer ble hun nemlig operert for celleforandringer i livmorhalsen. Nå er det klart at hun må ta en ny operasjon.

Har celleforandringer

PÅ SYKEHUS: I juli var Marna på sykehus for å operere livmorhalsen. På sykehuset brukte hun ventetiden til å fange pokemons. Foto: Komikerfrue.no.
PÅ SYKEHUS: I juli var Marna på sykehus for å operere livmorhalsen. På sykehuset brukte hun ventetiden til å fange pokemons. Foto: Komikerfrue.no.

«Jeg har flere typer forandringer, spørsmålet er hvor langt opp de går. Det er ikke på kreftstadiet enda men jeg kan ikke se bort ifra at det er nå jeg må ta stilling til om jeg vil ha flere barn eller ikke» skriver bloggeren.

Til TV 2 forteller Haugen at nyheten preger henne og familien.

– Vi lever i en boble. Det er tøft å vente. Vi vet ikke en gang helt hva som må gjøres, sier hun.

Etter at Haugen har delt det ærlige blogginnlegget, har hun fått enormt mange støtteerklæringer.

– Jeg får veldig mange tekstmeldinger og hyggelige ord. Jeg håper at flere vil sjekke seg selv, og at man dermed kan oppdage celleforandringene på et tidlig stadium, sier hun til TV 2.

Har hatt kreft før

Selv fikk hun vite om det da hun fikk testresultatene etter en rutinemessing sjekk hos gynekologen.

«Jeg skal jo ikke dø, ikke enda ihvertfall, og antagelig ikke av dette med mindre jeg virkelig har trukket det korteste strået da. Men jeg tenker mye. Spesielt på det med å få flere barn», skriver Haugen.

Haugen har vært med i flere sesonger av Bloggerne på TV 2. Der fulgte man også hennes tøffe behandling mot kreftsvulsten i magen, som man først trodde var en graviditet.