Fotballryktene: – Klopp vil hente italiensk landslagsspiller

Og Sam Allardyce kan være på vei tilbake til Premier League.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Torsdag er på mange måter en litt trist dag.

Champions League er ferdig for uken og det er bare noen annenrangs kamper igjen før det er ligafotball igjen.

Men vi kan korte ned ventetiden med litt sexy overgangsrykter.

Husker du Memphis Depay? Nederlenderen som skulle skyte Manchester United til ligagull forrige sesong? Det klarte han ikke helt. Og det ser ikke ut til at han skal få en ny sjanse denne sesongen. For etter åtte kamper står 22-åringen med tolv spilte minutter i Premier League, og den eneste statistikken han har notert seg i er for gule kort. Men selv om Jose Mourinho ser ut til å ha gitt Depay opp, så er det fortsatt noen som tror på ham. For i Italia ligger klubbene langflate etter ham. Calciomercato skriver at Juventus, Roma og AC Milan alle vil hente angriperen. Og det er nattklubber i alle de tre italienske storbyene.

Og klarer United å kvitte seg med Depay, så vil det åpne plass for «den nye Zlatan». For ifølge Expressen er Manchester United en av klubbene som har vist størst interesse for AIKs sensasjon Alexander Isak. Angriperen har akkurat fylt 17 år, men har allerede scoret ni mål i Allsvenskan. Men det er flere som har sett talentet til Isak. Paris Saint-Germain, Inter, Roma, Liverpool og Leicester er andre klubber som har kontaktet AIK.

En annen som Manchester United vil ha er Wolfsburgs venstreback Ricardo Rodriguez. Men det er en annen klubb som er på mer desperat venstrebackjakt, og det er Chelsea. For Antonio Conte vil helst ikke bruke Cesar Azpilicueta på venstresiden, og Marcos Alonso har ikke overbevist italieneren om at han er den rette i rollen. Ifølge Daily Star så er Rodriguez den han vil ha.

Liverpool er på spillerjakt. Og nå skriver Daily Mirror at Lorenzo Insigne står på ønskelisten til Jürgen Klopp. Angriperen skal ha kommet med krav om en million i uken for å signere en ny kontrakt med Napoli, noe de ikke har planer om å innfri. Problemet for Liverpool er utkjøpsklausulen i kontrakten hans på 440 millioner kroner.

Klopp tenker også på fremtiden. For nå har han hentet den 17 år gamle angriperen Agustin Davila på prøvespill. Peñarol-spilleren har to uker på seg til å overbevise Klopp om at han fortjener en kontrakt med Liverpool, skriver Daily Mail.

Arsenal-manager Arsene Wenger prøvde å hente franske M'Baye Niang for fire år siden. Men da valgte den da 17 år gamle angriperen å gå til AC Milan da han forlot Caen. Nå er han blitt 21 år og Wenger er fortsatt interessert. For Calcio Mercato skriver at Arsenal vil komme med et bud rundt 310 millioner kroner i januar.

Arsenal har sikret seg en ny keeper. For 17 år gamle Alex Crean har signert en kontrakt etter å ha imponert på prøvespill i klubben. Crean har spilt for både Crystal Palace og Celtic tidligere, skriver talkSPORT.

Chelsea prøvde seg på Leonardo Bonucci i sommer. Håpet var at Juventus-stopperen ønsket å spille for sin tidligere trener både i Juventus og på landslaget. Men det var en helt annen manager han ville flyttet til England for. Daily Mirror skriver at Bonucci ringte Manchester City i sommer med håp om å få spille under Pep Guardiola. Problemet var bare at Juventus ikke ønsket å selge.

Sam Allardyce måtte gå fra jobben som landslagssjef for England, men han er ikke nødvendigvis ferdig i engelsk fotball. For The Sun skriver at en gjeng kinesere ønsker å kjøpe Sunderland og da vil de ha «Big Sam» til å lede laget.