Skiftet navn til «et tysk lag» før Mesterliga-møtet med Celtic

Borussia Mönchengladbachs Twitter-konto slår til igjen.

Borussia Mönchengladbach vant 2-0 over Celtic onsdag i Mesterligaens gruppe C.

Og selv om tyskerne har kommet i en knalltøff gruppe, har de gjort sitt beste for å underholde både på og utenfor fotballbanen.

For klubbens engelske Twitter-konto er kjent for å poste sympatiske og humoristiske meldinger til fans, tidligere spillere og motstandere.

I forkant av onsdagens oppgjør på Celtic Park hadde en pub i Glasgow gjort seg morsom på Gladbachs bekostning etter at puben ikke klarte å stave Mönchengladbach rett på plakaten. Puben endte - etter tre mislykkede forsøk - med å reklamere for at de sendte Celtic mot «et tysk lag».

Dette fikk selvsagt de tyske gjestene med seg. Og la ut bilde av plakaten på sin Twitter-konto. I tillegg endret de Twitter-navnet fra Borussia Mönchengladbach til «A German Team» på sin engelske konto.

Etter kampen fulgte de blant annet opp ved å twitre en GIF av «Breaking Bad»-karakteren Walter White som sier «Say my name», samt en god natt-hilsen fra «et tysk lag» sammen med et grønt hjerte.

Sykmeldinger og hilsener til Messi og tidligere spillere
Det er ikke første gang klubben gjør seg bemerket på sosiale medier. Da deres bortekamp mot Manchester City ble utsatt en dag på grunn av overvann på banen, la de ut en ferdigskrevet sykmelding på setene til de gjenværende supporterne. En stor del av de opprinnelige 1600 bortesupporterne hadde reist hjem til Tyskland da kampen endelig ble spilt.

Underveis i kampen mot Manchester City - og etter hvert som målene rant inn på Etihad- ba de City om å annonsere regn. Etter kampen spurte de om de kunne spille kampen enda en gang.

Og da Barcelona skulle spille mot Mönchengladbach på Borussia Park, sendte de en hilsen til Lionel Messi som måtte bli hjemme med skade. Den argentinske superstjernen svarte ved å takke klubben og fansen for støtten.

Men Gladbach viser også omtanke for tidligere spillere. Da klubbens tidligere kaptein - Arsenal-spilleren Granit Xhaka - fylte 24 år i september, la de ut en bursdagshilsen der de skrev at de var «glade for å se at den venstrefoten virket også i England.»