Özil og Arsenal kjørte over Ludogorets – Bayern med storseier mot PSV

Alexis Sánchez trengte bare tolv minutter på å skyte Arsenal mot seier i mesterligaen onsdag. Det var en perlescoring på veien til 6-0 over Ludogorets.

Søramerikaneren kjørte et lite dribleraid og tok seg framover på banen før han scoret 1-0 med en følsom lobb

BBCs livedekning slo ganske enkelt fast at «målet var til å bli forelsket i».

Theo Walcott la på til 2-0 like før pause på et friskt skudd. Da var løpet over for Ludogorets.

Se Arsenal herje og Bayern München knuse PSV i Sportsnyhetene øverst!

Özil-hat trick
Alex Oxlade-Chamberlain brukte ikke lange tiden av annen omgang på å legge på til 3-0.

Mesut Özil var neste mann ut i det som ble en utklassing.

Tyskeren sto for et ekte hattrick.

Arsenal tok dermed et langt steg mot cupspillet.

– Vår selvtillit blir sterkere for hver seier, men vi vil holde nivået oppe og ta det med oss inn i de neste kampene. Vi har en sterk tropp og en sterk lagmoral. Dette må vi bygge videre på, men vi må ha beina på jorden. Den eneste måten å vinne titler på er hardt arbeid og vise ydmykhet, sa Arsene Wenger etter 6-0-seieren.

Bayern brøt seierstørken
Bayern München hadde ikke vunnet på tre og en halv uke, men gjorde kort prosess med PSV Eindhoven og tok med 4-1-seier et langt steg mot mesterligaens cupspill.

Arjen Robben var kampens forgrunnsfigur med to lekre assist før han selv fastsatte resultatet med hodet.

Et tap i mesterligaen og to uavgjorte i serien er nesten for en formkrise å regne i München, der Bayern-tilhengerne er godt vant. Gjestene fra Nederland ble overkjørt fra start onsdag, og to mål før første omgang var halvspilt avgjorde det meste.

I det 13. minutt var Robben meget observant da han gjorde seg klar til å ta hjørnespark fra høyre. Han så at PSV-forsvarerne somlet med å komme seg på plass og slo kjapt en presis sentring til Thomas Müller, som var alene inne i målgården.

Spissen trengte to forsøk på å overliste keeper Jeroen Zoet, men skrudde inn ledermålet på returen.

Begynnelsen av første omgang artet seg som spill mot ett mål, og i det 21. minutt ble det 2-0. David Alaba ble spilt fram på venstresiden. Hans innlegg sneiet en PSV-forsvarer og fikk retning mot lengste stolpe. Müller og Joshua Kimmich spurtet begge for å nå ballen, og sistnevnte var hakket raskere. Han satte hodet på den nesten på mållinjen.