DØD: Playboymodellen Katie May døde da kiropraktoren hennes sprakk en arterie. Her poserer modellen i en Borussia Dortmund fotballdrakt. Foto: Instagram.
DØD: Playboymodellen Katie May døde da kiropraktoren hennes sprakk en arterie. Her poserer modellen i en Borussia Dortmund fotballdrakt. Foto: Instagram.

Playboymodellen (34) døde etter besøk hos kiropraktoren

Playboymodellen Katie May døde i februar og nå viser obduksjonen at dødsårsaken skyldtes en avrevet arterie etter besøk hos en kiropraktor.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Playboymodellen Katie May fikk et hjerteinfarkt i februar og døde. Hun ble 34 år gammel.

May skal ha klaget på nakkesmerter og oppsøkt behandling for dette. Hun var kritisk syk lenge og lå i koma, men livet stod ikke til å redde.

Nå skriver People at dødsårsaken skyldes en avrevet arterie etter et kiropraktorbesøk.

Dødsårsak

En talsmann for rettsmedisineren i Los Angeles sier nå at hennes dødsårsak skyldtes en skade hun pådro seg, da en kiropraktor skulle manipulere nakken hennes.

– Kiropraktoren manipulerte Mays nakke, som førte til at en arterie på venstre side sprakk. Dette førte til en blokkering til hennes hjerne som deretter forårsaket hjerneslaget hennes. Dødsårsaken har blitt konkludert med å være en ulykke, fortalte rettsmedisineren til People.

Bare en uke før hun døde tvitret hun at hun hadde skadet nakken under en fotoshoot. To dager senere tvitret hun at hun skulle til kiropraktoren for å behandle skaden. Det ble hennes triste skjebne.