SKILLES: Det har blitt mange anklager i skilsmisseoppgjøret mellom Brad Pitt og Angelina Jolie. her er de avbildet på Oscar-festen i 2009. Foto: AFP / ROBIN BECK
SKILLES: Det har blitt mange anklager i skilsmisseoppgjøret mellom Brad Pitt og Angelina Jolie. her er de avbildet på Oscar-festen i 2009. Foto: AFP / ROBIN BECK

Angelina Jolies barnepike: – Slutt å svartmale Brad Pitt

Angelina Jolies barnepasser mener at stjernen lar historien gjenta seg, og ber henne om ikke å ødelegge barndommen til de seks barna.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Angelina Jolies tidligere barnepasser, Krisann Morel (63), har kastet seg inn i debatten om skilsmissen mellom superstjernene Jolie (41) og Brad Pitt (52).

Hun mener nemlig at oppgjøret mellom de to skuespillerne begynner å ligne veldig på det Angelina Jolies foreldre selv gikk igjennom under Jolies vanskelige barndom, melder Daily Mail.

Morel passet Jolie da hun var liten, i tillegg til å være en nær venn av moren, Marcheline Bertrand.

Gjentar historien seg?

Bertrand var sammen med skuespilleren Jon Voight, kjent fra blant andre Picnic med døden og Mission Impossible. De to gikk igjennom en skilsmisse da Jolie ikke ennå hadde fylt ett år.

– Jeg snakker ut nå fordi jeg vil gi en beskjed til Jolie, som jeg er veldig glad i. Jeg vil fortelle henne at hun ikke må presse Brad ut av livet til barna. Ikke bruk barna som våpen i skilsmissen. Og ikke svartmal ektemannen din, sier barnepasseren til Daily Mail.

– Det er nemlig akkurat det moren din gjorde da hun slo opp med faren din. Og resultatet var at du fikk en ensom og traumatisk barndom. Hvorfor vil du la dine egne barn gå igjennom det samme?

VANSKELIG SKILSMISSE: Marcheline Bertrand søkte om skilsmisse fra Jon Voight da Angelina Jolie var under ett år gammel. Foto: Stella Pictures.
VANSKELIG SKILSMISSE: Marcheline Bertrand søkte om skilsmisse fra Jon Voight da Angelina Jolie var under ett år gammel. Foto: Stella Pictures. Foto: Chester Maydole

– Jeg er redd for at Angie gjentar fortiden – at hun gjør de samme feilene som moren hennes gjorde under sin skilsmisse, sier hun.

Jolie lignet på faren

Den tidligere barnepasseren mener at Jolies mor brukte barna som våpen mot faren, og at hun hadde problemer med å forholde seg til Jolie fordi hun lignet veldig på han.

MOR OG DATTER: Marcheline Bertrand og Angelina Jolie på en filmpremiere i 2001. Seks år senere døde Bertrand av kreft. (AP Photo/Kevork Djansezian)
MOR OG DATTER: Marcheline Bertrand og Angelina Jolie på en filmpremiere i 2001. Seks år senere døde Bertrand av kreft. (AP Photo/Kevork Djansezian) Foto: Kevork Djansezian

Det var i slutten av september at det ble kjent at Angelina Jolie har søkt om skilsmisse fra Brad Pitt.

Senere kom det frem at hun mente at Pitt hadde et stort forbruk av hasj og alkohol, i tillegg til at han hadde problemer med å kontrollere sinnet.

Deretter kom beskjeden om at Brad Pitt ble etterforsket av politiet for vold mot sine egne barn. Han skal ha blitt full og rasende ombord på en privatjet, og han skal ha blitt fysisk og verbalt truende mot barna.

Mener de sverter Pitt

Kilder nær Brad Pitt mener derimot at det hele er en stor svertekampanje mot han.

De to har barna Maddox (15), Pax (12), Zahara (11), Shiloh (10), Vivienne (8) og Knox (8) sammen. Tre av barna er adoptert.