Fotballryktene: – Guardiola tror Messi vil spille for ham igjen

Og Real Madrid vil ha Liverpool-stjerne.

Det er lille-lørdag og tid for å se frem mot helg.

Men for klubbene er allerede deler av fokus rettet inn mot nyåret.

For først 1. januar er det igjen mulig å hente inn forsterkninger.

Gammel kjærlighet ruster ikke, heter det. Og det gjør at Pep Guardiola er overbevist om at Lionel Messi vil komme til ham i Manchester City dersom han velger å forlate Barcelona. Og Manchester City-manageren utelukker ikke at den argentinske ballmagikeren kan komme til å flytte på seg. For det er jo ikke umulig at Messi ønsker at barna hans skal lære seg engelsk, skriver The Guardian.

Men Guardiola jakter ikke bare på de største navnene, selv om han har ubegrensede midler til rådighet. Han har allerede hentet to søramerikanske stortalenter i Marlos Moreno og Gabriel Jesus, og nå skal han ha sendt speiderkorpset sitt litt lenger nord på det amerikanske kontinent. For den meksikanske avisen Tiempo forteller at Manchester City vurderer å hente midtbanespilleren Orbelin Pineda fra Chivas. 20-åringen har imponert stort denne sesongen og debuterte nylig for Mexico.

Antonio Conte begynner etter hvert å få oversikten over Chelseas spillerstall, og har innsett at både John Terry og Gary Cahill for lengst har passert «best før»-datoen. For nå er Chelsea koblet til det som kan krype og gå av oppegående midtstoppere i Europa. The Sun holder AC Milans italienske landslagsstopper Alessio Romagnoli som det heteste navnet på handlelisten til Conte.

Daily Mirror har en annen spennende kandidat. For de skriver at Pepe nå vurderer en overgang til Chelsea. Portugiseren får ikke toårskontrakten han ønsker seg med Real Madrid, og vil da se hvordan han og Diego Costa kan fungere som lagkamerater. Sympatien for Chelsea blir neppe større når de to går etter hverandre ut av spillertunnelen.

Et hett navn på overgangsfronten er Paris Saint-Germain-kometen Presnel Kimpembe. 21-åringen har fått sitt store gjennombrudd i PSG-forsvaret denne sesongen, og nå kan han velge og vrake i tilbud dersom PSG ikke gir ham en ny og forbedret kontrakt. Ifølge The Sun står Chelsea, Manchester United og Liverpool alle klare dersom han velger å flytte fra den franske hovedstaden.

Liverpool risikerer å miste Philippe Coutinho. For nå har sjefen over alle sjefer i Real Madrid sagt at han vil ha brasilianeren på laget sitt. Og når Cristiano Ronaldo taler, så pleier han å få det som han vil av president Florentino Perez. Det er Onda Cero som melder at Coutinho nå er på Real Madrids ønskeliste.

Arsenal prøvde i sommer å hente den greske midtstopperen Kostas Manolas fra Roma, men ble møtt med et rungende nei fra Serie A-klubben. Men nå nekter 25-åringen å signere en ny kontrakt med dem, og det kan gjøre Manolas tilgjengelig på markedet, skriver Calciomercato.