FIKK JULING: Andreas Martinsen og Colorado Avalanche fikk bank av Washington Capitals. Foto: Ronald Martinez/Getty Images/AFP
FIKK JULING: Andreas Martinsen og Colorado Avalanche fikk bank av Washington Capitals. Foto: Ronald Martinez/Getty Images/AFP Foto: Ronald Martinez

Avalanche tapte i Washington

Colorado Avalanche fikk ikke nettkjenning en eneste gang da de møtte Washington Capitals tirsdag. Hjemmelaget vant 3-0.

Lørdag vant Avalanche på overtid i Pittsburgh, men i den amerikanske hovedstaden var det lite laget fra fjellene i vest fikk utrettet.

Vertene scoret derimot en gang i hver omgang. Alex Ovetsjkin sørget for 1-0 da det var spilt et drøyt kvarter i første periode og Capitals var i overtall. De to neste målene var det T.J. Oshie som sto for, først i overtallsspill litt over halvveis i andre periode og så med jevne lag i den tredje og siste perioden.

Norske Andreas Martinsen fikk ni minutter på isen og prøvde seg også med et skudd på mål, men ellers satte han få spor etter seg i statistikken. Avalanche pådro seg hele 27 minutter med utvisninger, men ingen av dem gikk til Martinsen. Lagkamerat Jarome Iginla klarte derimot egenhendig å gjøre seg fortjent til 17 minutter i boksen. (©NTB)