KLESSALG: Mangemillionær og blogger Maria Høili poserer i klær som hun selger på på finn.no. Foto: Privat
KLESSALG: Mangemillionær og blogger Maria Høili poserer i klær som hun selger på på finn.no. Foto: Privat

Milliardærarving Maria Høili (33) selger brukte bikinier på Finn.no

Mangemillionæren Maria Høili selger ut garderoben sin før hun flytter til Los Angeles.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Milliardærdatteren Maria Høili (33) selger i disse dager alt fra hus til sin egen garderobe og flytter på nyåret til Los Angeles med mannen Edvard Erken (30) og sine tre barn.

– Trenger å rydde

Europris-arvingen og livsstilsbloggeren har i dag lagt ut en annonse på Finn.no hvor hun har ryddet i garderoben og selger alt fra bikinier til designersko.

Hun har satt sammen tre forundringspakker som hun selv kaller det, bestående av bikinier, treningstøy og gensere i cashmere som hun selger for 10.000,- pr. stykk.

– Jeg har altfor mye klær og nå flytter jeg til Los Angeles i januar og trenger å rydde opp litt. Jeg måtte rense garderoben og salget går godt, røper Maria Høili til TV 2.

Nytt liv i LA

Maria Høili ankommer premierefest på 71 grrader nord på Grims Grenka i Oslo. Februar, 2016. Foto: Stella Pictures
Maria Høili ankommer premierefest på 71 grrader nord på Grims Grenka i Oslo. Februar, 2016. Foto: Stella Pictures Foto: Tor Gunnar Berland

Maria Høili ser frem til å starte et nytt liv i Los Angeles i januar neste år og skal starte to selskaper i USA. Det ene konseptet er Smoothie konseptet «Pretty Smooth.

– Vondt å være rik

Det skapte voldsomme reaksjoner i sosiale medier da Maria Høili gikk ut på sin blogg og sa at det er vondt å være rik i februar i år.

På spørsmål om hvorfor hun ikke heller kan gi klærne hun selger på Finn.no til Fretex svarer hun:

– Jeg har ikke tenkt så langt , men kanskje jeg skal donere pengene. Vi får se om jeg får solgt alt først, avslutter Maria Høili til TV 2.