Gary Neville med bilde-stikk til Liverpool-fansen

Verken Gary Neville eller José Mourinho var nevneverdig imponert over stemningen på Anfield under oppgjøret mellom Liverpool og Manchester United.

José Mourinhos kampplan fungerte utmerket og Manchester United fikk med seg ett poeng i storkampen mot Liverpool mandag kveld.

Oppgjøret på Anfield endte 0-0.

Se høydepunkter i videovinduet øverst!

Men etter kampen kritiserte Manchester Uniteds frittalende manager José Mourinho stemningen på Anfield.

Mourinho kritiserte Liverpool-fansen
Portugiseren hadde forventet seg et større trøkk fra tribunen fra tribunen.

– Vi kontrollerte kampen – ikke bare taktisk, men også følelsesmessig – på det som må ha vært det mest stille Anfield jeg har vært på, og jeg forventet at det skulle være annerledes, sa Mourinho, og slo fast:

– Reaksjonen fra publikum var konstant skuffelse. Folk forventet at vi skulle komme hit og havne i trøbbel, men det gjorde vi aldri, sier han.

Den oppfatningen deler den tidligere Manchester United-backen Gary Neville. Den nåværende Sky Sports-eksperten, som for ti år siden havnet i fokus for å ha feiret scoring foran Liverpool-fansen på provoserende vis, har publisert et bilde på Twitter som ikke er til å misforstå.

– Velkommen til Anfield
Sammen med teksten «Welcome to Anfield» har Neville lagt ut et bilde av Liverpool-fans som drar frem mobilene og tar bilde av Mourinho under kampen.

Etter å ha fått svar og passet påskrevet fra Liverpool-fansen, forklarte Neville at han publiserte bildet for å skissere et problem for fotballen.

– Det var ikke ment som et stikk mot Liverpool, faktisk. Det er skummelt for hele fotballen, mente han.