Fotballryktene: – Guardiola vil hente sin favoritt fra Bayern München

Og nok en høyreback kobles til Manchester United.

Da var den åttende ligarunden ferdigspilt og vi kan rette blikket inn mot den niende.

På papiret er det oppgjøret mellom de to tidligere topplagene Chelsea og Manchester United som peker seg ut som rundens storkamp.

Etter bare en seier på de fem siste kampene, så er det ikke rart at det nå går rykter om at Manchester United er på spillerjakt. Klubben er desperat etter å melde seg på i kampen om Premier League-tittelen etter gammelt.

Og posisjonen som virker å være den viktigste å forsterke er høyreback. Mandag ble Seamus Coleman koblet til klubben. I dag er det Valencias Joao Cancelo som fremstår som Jose Mourinhos førstevalg. Det er Marca som skriver at Manchester United ønsker å hente portugiseren. Men Cancelo står også øverst på ønskelisten til Barcelona, som også skal hente en høyreback i januar.

Barcelona kan også tvinge Manchester United til å gi stortalentet Angel Gomes en kraftig forbedret kontrakt. For den offensive midtbanespilleren har imponert stort både for Uniteds juniorlag og Englands U17-landslag. Det har Barcelona fått med seg og ønsker nå å lokke 16-åringen til varmere strøk, skriver Daily Mail.

Det er åpenbart at Cesc Fabregas ikke er i langtidsplanene til Chelsea-manager Antonio Conte. Den forhenværende midtbanegeneralen er nå degradert til en posisjon på Chelseas innbytterbenk. Så langt har han bare fått en kamp fra start denne sesongen. AC Milan er blitt sterkt koblet til 29-åringen de siste dagene, og noen har gått så langt som å si at han er så godt som klar for Serie A-klubben. Men det er ikke hans kone Daniella Semaan enig i. Hun var årsaken til at han flyttet tilbake til London, og det kan se ut som om hun fortsatt har Fabregas under tøffelen. For hun var veldig ivrig på Twitter mandag, der hun gjorde narr av ryktene om klubbskifte for spanjolen.

Det kan se ut til at klubbledelsen i Inter har tatt supporternes side i bråket mellom dem og klubbens kaptein Mauri Icardi. Og nå kan Nerazzurri ha lagt en plan for å erstatte argentineren i januar. For talkSPORT hevder at Inter vi hente Michy Batshuayi fra Chelsea. Den belgiske landslagsspilleren har stort sett sittet ved siden av Fabregas på benken etter overgangen fra Marseille, og skal ikke være uvillig til å flytte på seg igjen.

Det er begynt å brenne under føttene til ligaleder Manchester City også. Etter seks strake seirer, er det blitt to kamper på rad uten tre poeng. Da må noe gjøres. David Alaba var Pep Guardiolas favoritt i Bayern München. Den anvendelige østerrikeren kan brukes i omtrent alle posisjoner utenom keeper. The Sun skriver at Guardiola vil legge 400 millioner kroner på bordet for å hente 24-åringen til Etihad.

Ganske rolig rundt Arsenal for tiden. Men Paris Saint-Germain er på jakt i Nord-London. Men det er ikke en av de største stjernene til The Gunners de er ute etter. The Sun melder at den franske storklubben vil prøve å lokke den 18 år gamle svenske forsvarsspilleren Kristopher Da Graca. Da Graca har vært forfulgt av skader siden han kom fra Hisingsbacka. Men den siste tiden er han begynt å imponere, noe PSG har fått med seg.

Tidligere Liverpool-spiller Danny Murphy tror Daniel Sturridge er inne i sin siste sesong på Anfield. Han mener at landslagsspissen ikke passer inn i Jürgen Klopps spillestil og heller ikke er typen som kan komme inn fra benken for å snu et oppgjør, skriver BBC.

En som har vært koblet til Liverpool tidligere er Rennes-angriperen Paul-Georges Ntep. Men nå melder talkSPORT at Southampton er i samtaler med 24-åringen om en overgang til sommeren. Da vil Ntep være bosmanspiller og kan komme gratis til St. Mary's.

Det begynner å gå opp for Juventus-ledelsen at Gianluigi Buffons karriere er i ferd med å gå inn i siste kapittel. 38-åringen har sagt at han skal spille VM i 2018, men etter det så må den gamle damen fra Torino ha en ny burvokter på plass. Og jakten er allerede i gang. Goal skriver at klubben aller helst vil ha AC Milans supertalent Gianluigi Donnarumma. Men skulle de ikke få 17-åringen, så har de et par andre navn i bakhånd. Aston Villas Pierluigi Gollini og Alex Meret fra Udinese er andre kandidater til å etterfølge Buffon.