UT MOT KANYE: Nicki Minaj (33) beskylder Kanye West (39) for å være dobbeltmoralsk.Foto: REUTERS/Eduardo Munoz/Brad Barket/Getty Images for TIDAL/AFP
UT MOT KANYE: Nicki Minaj (33) beskylder Kanye West (39) for å være dobbeltmoralsk.Foto: REUTERS/Eduardo Munoz/Brad Barket/Getty Images for TIDAL/AFP

Nicki Minaj langer ut mot Kanye West: – Dobbeltmoral!

Rapdronningen mener at Kanye West utøver dobbeltmoral ved å gifte seg med Kim Kardashian, og samtidig stå bak superhiten «Gold digger».

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I november-utgaven av Marie Claire går Nicki Minaj til angrep på rap-kollega Kanye West. Årsaken til frustrasjonen er teksten i den elleve år gamle låta «Gold digger», melder US Weekly.

Det er frasen hvor Kanye synger om at en sort kvinne blir forlatt til fordel for en hvit kvinne som får Minaj til å se rødt:

«But when you get on he leave yo ass for a white girl», synger han.

– Jeg er så lei av at sorte kvinner går og føler på at de vil bli forlatt så fort mennene deres blir rike. De forlater dem til fordel for kvinner med en annen hudfarge, sier Nicki Minaj til Marie Claire.

– Ikke morsomt

33-åringen mener Kanye har gjort nettopp det selv, og mener derfor at han utøver en dobbeltmoral.

– Det var ikke morsomt når Kanye sang det i «Gold digger», og nå er han sammen med en hvit kvinne selv. Det var ikke humoristisk ment den gang – det var sannheten, sier hun videre.

Går i strupen på Osbourne

Og kritikken av andre kjendiser stopper ikke der. Hun sørger også for å la Sharon Osbourne få passet påskrevet etter å ha kalt et lettkledd bilde av Minaj pornografisk og billig, mens Kims naken-selfie fikk hyllest.

@kimkardashian you inspired me! #liberated #thetalk

Et bilde publisert av Sharon Osbourne (@sharonosbourne)

– Da Kim Kardashian postet sitt nakenbilde mottok hun hyllest fra Sharon Osbourne. Så det var ikke usmakelig da en hvit kvinne gjorde det, men det var det da en sort kvinne gjorde det? Det er ganske patetisk og trist, men det er min virkelighet, og jeg har blitt så vant til å bare stenge det ute, sier hun til bladet.

Og det var flere kjendiser enn Osbourne som kastet seg på hyllesten den gang.