Fotballryktene: – Liverpool vil hente Real Madrid-kapteinen

Og Manchester United gjør nytt fremstøt for å sikre seg høyreback.

En ny uke står for døren. Og nye rykter venter for dem som bryr seg om sånt.

Og dem er det mange av. For hvem er ikke nysgjerrig på hvem akkurat deres klubb er ute etter å signere?

Hvem som kan bli redningsmannen på nyåret?

I kveld er Manchester United på Anfield for å møte Liverpool. Da spiller Antonio Valencia høyreback. Den omskolerte høyrevingen har vært blant Jose Mourinhos mest betrodde menn så langt denne sesongen. Med Matteo Darmian på vei bort, så kommer det kanskje ikke som noen bombe at Mourinho vurderer å hente inn en ny høyreback. Irish Independent skriver at portugiseren vil prøve å lykkes med det verken David Moyes eller Louis van Gaal klarte da de var Manchester United-managere, nemlig å hente Seamus Coleman fra Everton.

Manchester United skal også være svært så interessert i å gjøre Iscos opphold på Real Madrid-benken så kort som mulig. Men nå heller midtbanespillerens far kaldt vann i årene på dem som hadde håpet å se 24-åringen på Old Trafford på nyåret. For ifølge Manchester Evening News skal Isco ha bestemt seg for å bli i Real Madrid ut sesongen, så vil han ta en vurdering av fremtiden sin neste sommer.

Kveldens motstander Liverpool har planer om å styrke forsvaret. Og en som skal stå høyt på Jürgen Klopps ønskeliste er sveitseren Fabian Schär. 24-åringen, som scoret to ganger mot Norge på Ullevaal i 2013, er også ønsket av Inter, skriver Daily Star.

Men Diario Gol lanserer et rykte som kan gi Liverpool-fansen stjerner i øynene. For nettstedet hevder at Real Madrid-president Florentino Perez er lei av Sergio Ramos ikke presterer og vil forsterke midtforsvaret i januar. Og dersom Ramos mister tilliten, så kan han forsvinne. Og Liverpool skal være en av klubbene som vil hente den spanske landslagsstopperen. Men de får kamp av Paris Saint-Germain og Bayern München.

En annen som er ønsket på Anfield er Portos meget talentfulle midtbanespiller Ruben Neves. 19-åringen har også vært innom Portugals landslag, og vil koste 180 millioner kroner, melder Visao de Mercado. Også Chelsea og Juventus har vist interesse for midtbanetalentet.

Liverpool skal ifølge Calciomercatoweb allerede ha kommet med et bud på Torinos storscorer Andrea Belotti. 22-åringen har scoret fem mål på like mange kamper i Serie A denne sesongen, og har også spilt seg inn på det italienske landslaget. Liverpool skal ha lagt rundt 200 millioner kroner for å sikre seg spissen før Arsenal kommer på banen.

Arsenal på sin side har nok å stri med internt. For selv om Arsene Wenger forteller at klubben er svært nær ved å signere en ny kontrakt med Mesut Özil, så er det fortsatt litt hodebry. For ifølge Daily Mirror så betyr det at klubben må endre hele lønnsstrukturen sin. For Özil vet hva han skal ha, og han blir trolig den første Arsenal-spilleren med over to millioner kroner i uken.

En som ikke er helt fornøyd med tingenes tilstand er Alex Oxlade-Chamberlain. For Theo Walcotts forrykende sesongstart har gjort at 23-åringen så langt har hatt en rolle som innbytter for The Gunners. Det liker han dårlig. Sky Sports skriver at den engelske landslagsspilleren nå vurderer å be om å få flytte på seg dersom han ikke får mer spilletid fremover.

En annen som kan være på vei bort fra emiratet i Nord-London er Yaya Sanogo. Den franske spissen har et år igjen av kontrakten sin, men er neppe den fansen vil savne mest om han forsvinner. Nå kan 23-åringen bli konkurrent til Alexander Søderlund. For Calciomercato skriver at at Saint-Etienne ønsker å hente Sanogo på lån i januar for å få mer trøkk i angrepet.

Arsenal var i sommer interessert i å hente Inters Mauro Icardi, og en overgang som involverte at Olivier Giroud gikk motsatt vei ble pratet om. Men argentineren signerte i stedet en ny kontrakt med Serie A-klubben. Etter en strålende start på sesongen, så har situasjonen plutselig endret seg. For etter å ha kritisert Inters supportere kraftig i sin selvbiografi, så har han fått dem mot seg. Ifølge The Guardian kan en overgang til Arsenal nå være svært aktuell i januar.

Det skjer ting hos nordlondonrival Tottenham også. Calciomercatoweb hevder at representanter for AC Milan er i England for å diskutere en overgang for Erik Lamela med Spurs-ledelsen. Argentineren har etter en treg start begynt å vise litt av det som bor i ham, men i Italia har han fortsatt en svært høy stjerne. Milan skal være villig til å avse 220 millioner kroner for å få ham tilbake til Serie A.

Er det en ting Tottenham har vært god på, så er det å integrere belgiere. Nå er Toby Alderweireld, Moussa Dembele og Jan Vertonghen i klubben. Forrige sesong var også Nacer Chadli på White Hart Lane. Nå vil Mauricio Pochettino utvide den belgiske kontingenten i klubben. For The Sun hevder at klubben er veldig interessert i å hente Jordan Lukaku fra Lazio. 22-åringen kom til Serie A-klubben fra Anderlecht i sommer og har bare fått starte tre kamper. Likevel vil Spurs hente ham for å legge press på Danny Rose på venstrebacken.

Barcelona har allerede begynt å handle. Klubben har nå signert en kontraktsopsjon med den kolombianske midtstopperen Yerry Mina. Hans onkel Jair Mina er hans agent og bekrefter overfor Radio Caracol at nevøen har signert for den spanske toppklubben.