Märtha og Ari sammen med barna på hesteshow

Viste seg offentlig sammen for første gang siden separasjonen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Märtha Louise og Ari Behn fulgte med fra tribunen under Oslo Horse Show da barna opptrådte på hesteryggen søndag.

De tre døtrene deres imponerte foreldrene, som ga vill jubel og ivrige vink fra sidelinjen.

Se video i toppen av saken.

– Jeg synes det er flott å se Märtha og Ari sammen på tribunen på denne måten - til tross for at de nå lever fra hverandre og har tatt ut separasjon. Foranledningen er at deres felles barn deltar i oppvisningen på Oslo Horse Shows siste dag - og det gleder selvsagt de tre døtrene å se mamma og pappa sammen slik, sier kongehusekspert Kjell Arne Totland til TV 2.

Fikk klem av pappa

Eldstejenta Maud Angelica (13) var utkledd som en katt i sorte klær, Leah Isadora (11) var utkledd som Wendy fra Peter Pan og Emma Tallulah (8) var utkledd i indiske klær.

FLYR: Leah Isadora Behn deltar i en voltige-oppvisning under Oslo Horse Show 2016 i Telenor arena utenfor Oslo søndag.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
FLYR: Leah Isadora Behn deltar i en voltige-oppvisning under Oslo Horse Show 2016 i Telenor arena utenfor Oslo søndag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: Grøtt, Vegard Wivestad
SORT KATT PÅ HESTERYGGEN: Maud Angelica Behn deltar i en voltige-oppvisning under Oslo Horse Show 2016 i Telenor arena utenfor Oslo søndag.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
SORT KATT PÅ HESTERYGGEN: Maud Angelica Behn deltar i en voltige-oppvisning under Oslo Horse Show 2016 i Telenor arena utenfor Oslo søndag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: Grøtt, Vegard Wivestad

Etter opptredenen løp de tre døtrene opp til sine stolte foreldre. Her fikk de en god klem av pappa Ari som kom akkurat tidsnok til showstart.

TILBAKE PÅ HESTERYGGEN: Sporty mamma Märtha Louise under Oslo Horse Show. Foto: Stella Pictures.
TILBAKE PÅ HESTERYGGEN: Sporty mamma Märtha Louise under Oslo Horse Show. Foto: Stella Pictures. Foto: Tor Gunnar Berland

Oslo Horse Show har pågått på Telenor Arena siden torsdag. Lørdag stilte kongefamilien mannsterke i VIP-avdelingen. Både kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit, prins Sverre, Marius Borg Høiby og hans kjæreste Linn Helena Nilsen var tilstede.

Det er 16 år siden Märtha la ridestøvlene på hylla, men i helgen var hun igjen smilende tilbake på hesteryggen. Hun har tilbrakt store deler av helgen på Telenor Arena.

Betyr mye for barna

Totland sier det er godt å se Märtha og Ari sammen igjen, og tror det har stor betydning for barna.

– Da de to i sin tid kunngjorde den forestående skilsmissen, understreket de jo at det nå var slutt på ekteskapet, men ikke på vennskapet og foreldreskapet. Og det gjør inntrykk at de nå begge viser dette så tydelig.

– Det gleder nok også kongeparet å se at deres datter og svigersønn oppfører seg på denne måten for barnas skyld, sier Kjell Arne Totland.