Nye Austin-mål i Southampton-seier

Charlie Austin scorer på bestilling for Southampton om dagen. Søndag bidro han med to nye mål i 3-1-seieren over Burnley.

Scoringene var Austins tredje og fjerde på de fire siste kampene i Premier League. Formspissen har for øvrig en fortid i Burnley, laget han søndag bidro sterkt til å senke hjemme på St. Marys.

Sju minutter var spilt av annen omgang da et hjørnespark havnet på hodet til hjemmelagets nederlandske midtstopper Virgil van Dijk. Han headet den tilbake i feltet, og på annet forsøk fikk Austin kranglet ballen over streken.

Ufortjent var det ikke at målet kom i den enden av banen. Southampton skapte flere brukbare sjanser allerede før pause, men en god Tom Heaton i Burnleys mål holdt alle baller ute.

Etter pause fikk sisteskansen det verre. Bare ni minutter etter Austins ledermål fulgte 2-0. Nathan Redmond fikk strålende treff på halv volley fra langt bak i feltet, og ballen føk inn ved nærmeste stolpe.

Deretter fikk Austin sjansen fra straffemerket etter at Southampton-debutant Sam McQueen ble stoppet med ulovlige midler. Austin scoret sikkert til 3-0.