Fotballryktene: – Denne mannen kan bety slutten for Rooneys United-karriere

Mens Klopp vil by på spiss. Her er søndagens fotballrykter.

Helgen går mot slutten, men før det igjen blir arbeidsdag kan du nyte søndagskaffen og et knippe ferske fotballrykter.

Klubbene er i full gang med å kartlegge markedet i januar og til den kommende sommeren.

Ryktebørsen hviler ALDRI og her er noen fotballrykter denne søndags morgenen.

Manchester United dominerer denne spalten mye på grunn av pengebruken. Nå avslører The Mirror at Jose Mourinho ser på Atletico Madrid-stjernen Antoine Griezmann. Franskmannen skal være en solid erstatter til Wayne Rooney, som har slitt med spilletid i det siste. United ønsker derfor å hente inn 25-åringen noe som vil bety at Rooneys karriere på Old Trafford går mot slutten.

Liverpool er klare til å by 20 millioner pund (200 millioner kroner) for Torinos spiss Andrea Belotti. De skriver Calcio Mercato Web. 22-åringen har notert seg for fem nettkjenninger så langt denne sesongen. Arsenal er også en klubb som følger med på Belottis situasjon.

Joe Hart er lånt ut til Torino fra Manchester City etter at Pep Guardiola ikke ønsket spillerens tjenester denne sesongen. Express hevder nå at Hart vil forlate klubben på permanent basis fra og med neste sesong.

Tottenham snuser på Jordan Lukaku, lillebroren til Romelu Lukaku. Det skriver The Sun. Mauricio Pochettino ser på Lazio-backen som et langsiktig alternativ. Spurs følger nøye med på Lukakus situasjon ettersom Ben Davies er det eneste alternativet bak Danny Rose. Rundt 100 millioner kroner skal Lukaku koste.

Det går mot slutten for Memphis Depays Manchester United-karriere. Spørsmålet er mer hvor spillerens havner. Ifølge Express er AC Milan interessert i å signere ham i januar.

Everton er interessert i å hente Jordan Pickford fra Sunderland. Ronald Koeman skal se på keeperen som et langsiktig alternativ, skriver The Sun. The Mirror skriver at Manchester City også er interessert, men at Sunderland vil tilby spilleren lønnsøkning.

Newcastle skal være interessert i Partizan Beograd-spilleren Nikola Milenkovic. Det skriver Chronicle Live. Klubben har speidet på tenåringen, men vil få kamp fra Anderlecht og Ajax om spillerens signatur.