Alli reddet Spurs-poeng da Alderweireld måtte forlate banen på båre

Uavgjort mellom West Brom og Tottenham.

West Bromwich-Tottenham 1-1

Dele Allis scoring to minutter før full tid reddet uavgjort for Tottenham på det som kunne blitt en bekmørk kveld på The Hawthorns.

Først måtte stopperkjempe Toby Alderweireld fraktes av banen på båre med det som så ut som en kneskade. Så banket tidligere Tottenham-spiller Nacer Chadli inn 1-0 til West Brom åtte og et halvt minutt før full tid.

Etter tre sesonger i London-klubben lot han være å feire målet. Feire gjorde definitivt ikke to minutter før full tid da Alli tuppet inn utligningen og sørget for at kampen endte 1-1.

– Jeg er skuffet. Vi dominerte kampen, og skapte sjanser og vi fortjente å vinne, men mot lag som spiller som West Brom er det vanskelig. De er farlige på dødballer og gode defensivt. Men jeg er stolt over laget og fornøyd med prestasjonen. Keeperen deres var banens beste, sier Tottenham-manager Mauricio Pochettino.

Tottenham-sjefen bekrefter at Alderweireld har pådratt seg en skade, men ville ikke spekulere i hvor alvorlig den er.

Tottenham ligger på tredjeplass i tabellen - ett poeng bak Manchester City og Arsenal.

Se høydepunktene i videovinduet øverst på siden!

Tottenham herjet med West Brom i den første omgangen og hadde ballen stort sett hele tiden. Vertene forsvarte seg greit, men kunne takke Ben Foster mellom stengene for at baklengsmålene ikke rant inn.

 Her blir Toby Alderweireld skadet

Briten reddet alt som kom hans vei.

I den andre omgangen kom West Brom litt mer med i kampen og klarte å produsere noen små farligheter, men det var likevel Spurs som dominerte.

Ledelse i sjansestatistikken hjalp imidlertid ikke gutta fra London noe som helst. I det 81. minutt falt ballen til Chadli inne i feltet etter at Hugo Lloris vartet opp med en strålende redning. Belgieren banket inn 1-0-målet.

Men Spurs nektet å gi opp. Et stort trykk inne i West Broms sekstenmeter resulterte i at Alli satte inn 1-1. På overtid var Christian Eriksen nær ved å bli matchvinner, men Foster reddet frisparket på mesterlig vis.

Dermed endte kampen, som Tottenham burde vunnet, 1-1.