ringte politiet for å få hjelP:

Forvirret festløve våknet opp innelåst i ukjent bygning

En mann i Mandal i Vest-Agder måtte ringe politiet da han våknet opp i en bygning han ikke visste hvor var og som han ikke kom seg ut fra lørdag morgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tidlig lørdag morgen mottok politiet i Vest-Agder en telefon fra en smått fortvilet mann i 20-årene. Mannen hadde nemlig våknet opp i en bygning han ikke visste hvor var, og som han heller ikke klarte å komme seg ut fra.

Mannen manglet også skoene sine.

– Han hadde hatt litt for mye å drikke i natt og våknet opp ganske sliten og forvirret, forteller operasjonsleder Per Kristian Klausen.

«Nattens helt» våknet opp i en gang inne i en leilighetsbygning.

– Det er ikke snakk om innbrudd, han bare sovnet på feil sted, forklarer Klausen.

Vanligvis er det relativt enkelt å komme seg ut av oppgangen i leilighetskomplekser, men akkurat denne morgenen ble dette litt for vanskelig for festløven.

Mannen fant etter hvert et vindu han kunne titte ut av, slik at han kunne forklare omgivelsene til politiet. Slik fant politiet til slutt den forvirrede mannen og fikk kjørt ham hjem.

Man skulle kanskje tro at en slik henvendelse er noe uvanlig for politiet, men Klausen forteller at de fra tid til annen får telefoner fra fulle eller bakfulle folk som ikke vet hvor de er hen.

– Ja, det skjer stadig vekk. Vi ser ofte hendelser som dette.