Fotballryktene: – United-marerittet kan gå mot slutten for gigantflopp

Og sjekk lønnskravet Gareth Bale har kommet med til Real Madrid. Her er lørdagens fotballrykter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er helg og klubbfotballen er endelig tilbake.

Se Premier League på TV 2 Sumo. Sikre deg tilgang her!

Stille har det også vært på ryktefronten under landslagspausen, men nå ser det ut til at klubbene har kommet seg ut av dvalen.

Det virker som om at det er hektisk aktivitet på overgangsmarkedet, selv om det enda er måneder til januarvinduet åpner.

Her er noe av det som svirrer av rykter denne lørdagen.

Han har floppet fullstendig i Manchester United. Nå kan det se ut til at Memphis Depays United-mareritt går mot slutten. Ifølge The Sun skal Jose Mourinho være villig til å slippe vingen til den tyske klubben Wolfsburg.

– Måtte velge mellom Liverpool og Manchester United

Isco er en spiller som Jose Mourinho og flere andre er interessert i å knytte til seg. Real Madrid-spillerens far sier nå at det er uaktuelt at Isco drar innen kort tid, skal en tro bladet Four Four Two.

Gareth Bale har vært et yndet objekt og hyppig nevnt i denne spalten forut flere overgangsvinduet. Ifølge The Times skal Bale nå kreve det samme lønn som Cristiano Ronaldo i Real Madrid og forlanger 750 000 pund i uken. Eller drøye 7.5 millioner kroner.

16 år gamle Boubacar Kamara jaktes av Borussia Dortmund og PSG. Nå skriver The Sun at også Chelsea har kastet seg inn i kampen om Marseille-spilleren. Det kan være dårlig nytt for den franske klubben. De ønsker å få forsvarsspilleren på en tre års kontrakt, men vil være maktesløse om 16-åringen velger et mer lukrativt tilbud fra de andre klubbene.

Spekulasjonene om Gordon Strachans tid som Skottland-sjef pågår for fullt. Ifølge Daily Mail utelukker ikke Sunderlands manager David Moyes å ta over landslaget en dag.

Liverpools vidunderbarn Ben Woodburn kan få en ny kontrakt. Det er The Liverpool Echo som skriver at 17-åringen kan skrive under sin første seniorkontrakt innen kort tid. Trolig vil det bli en avtale på tre år.

Det er tydelig at klubbene tenker på fremtiden for øyeblikket. Ifølge Metro skal Real Madrid og Bayern München være klare for kamp om signaturen til Metzs 16 år gamle spiller Vincent Thill. Spilleren har allerede landskamper for Luxembourg og fikk debuten i Lique 1 denne sesongen.