Toppbloggeren brukte gammelt kjerringråd for å starte fødselen

– Mye sex i slutten av svangerskapet funker, sier Anna Rasmussens samboer til God kveld Norge.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kun tolv dager etter fødselen åpner toppbloggeren Anna Rasmussen (20) og samboeren Jan Lossius (23) dørene til sitt hjem.

– Mye sex funker bra

God kveld Norge fikk et møte med lille Lucas, og de nybakte foreldrene kunne fortelle om døgnene og timene før babyen kom til verden.

Da tok de imot lesernes råd for hvordan de kunne fremskynde fødselen.

– Mye sex i slutten av svangerskapet. Det starter fødselen, så bare bruk det for det det er verdt. Det funker. Funker veldig bra, sier en smilende Lossius til God kveld Norge.

Er i sjokk

Rasmussen på sin side er ikke like sikker på at det gamle «kjerringrådet» funket, men det de derimot er enige om er at det ble en vellykket fødsel.

– Fødselen gikk over all forventning og var veldig fin. Vi fikk tid til å ha det litt greit før det smalt egentlig, sier hun.

Fødselen gikk i ekspressfart. På få minutter var Lucas ute.

– Det var en periode der midt i de ni minuttene at jeg sa til jordmor og lege at jeg holdt meg oppe ved Anna. Bare to minutter senere fikk jeg på meg hansker og beskjed om å løfte han opp til henne, forteller Lossius.

– Det gikk egentlig ikke helt opp for oss. Vi var nok helt i sjokk begge to. Jeg er enda litt i sjokk over at det er over, ler Rasmussen.

Se hele reportasjen på God kveld Norge, lørdag kveld kl.21.30.