JAKTEN-BØNDENE: Disse er med i årets sesong av Jakten på kjærligheten. Foto: Espen Solli / TV 2
JAKTEN-BØNDENE: Disse er med i årets sesong av Jakten på kjærligheten. Foto: Espen Solli / TV 2 Foto: Espen Solli

SKATTELISTENE 2015:

Så mye tjente Jakten-bøndene

Audun Øygard (40) tjener flere hundre tusen kroner mer enn de andre bøndene i Jakten på kjærligheten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I snart to måneder har vi fulgt Martin Vågsæter, Axel Tobias Sanderud, Sondre Stubrud og Audun Øygard i deres jakt etter kjærlighet og landlig romantikk i Jakten på kjærligheten.

De har tatt med seg frierne sine hjem til gards, og vi har fått være med på oppturer, nedturer og hjemsending av frierne.

Tjener godt på rakfisk

Natt til fredag ble skattelistene for 2015 offentliggjort, og alle kan nå søke i listene. Vi har tatt en titt på hva årets Jakten-bønder tjente i fjor!

Øvest på lista er Audun Øygard (40), som hadde en inntekt på 527 845 kroner i fjor. Han driver med rakfisk på Lomen i Valdres, og driver opptrett på fulltid.

RIKEST PÅ JAKTEN: Audun Øygard. Foto: TV 2.
RIKEST PÅ JAKTEN: Audun Øygard. Foto: TV 2. Foto: Espen Solli

På andreplass finner vi Axel Tobias Sanderud (43), med en inntekt på 196 188 kroner. Han driver med ammekyr, skog og lakseturisme på Bogen søndre gård.

Står uten inntekt

Deretter kommer Martin Vågsæter (22) og Sondre Stubrud (29). Mens Vågsæter tjente 110 418, er Stubrud oppført uten inntekt i fjor.

Stubrud driver med melkekyr, sau og gressproduksjon i Gudbrandsdalen, mens Vågsæter jobber med storfe og gris.

I starten av sesongen fikk vi også møte bøndene Erlend Haugland (33) og Arnhild Nedrestøl (35), som ikke fikk nok frierbrev til å bli med videre. Sau- og kyllingbonden Haugland er ikke oppført med inntekt eller formue i fjor, mens sauebonden Nedrestøl tjente 303 485 kroner.