Oslo  20161013.
Langrennsløper Therese Johaug på pressekonferansen etter at det ble kjent at hun er tatt for doping.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Oslo 20161013. Langrennsløper Therese Johaug på pressekonferansen etter at det ble kjent at hun er tatt for doping. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Foto: Larsen, Håkon Mosvold

Skilandslagets hovedsponsor opprettholder støtten

Skilandslagets hovedsponsor har foreløpig valgt å opprettholde støtten til både landslaget og Therese Johaug.

– Som hovedsponsor synes vi at dette bare er trist. Ikke minst for Therese Johaug, men også for resten av landslaget, sier administrerende direktør Jon Oluf Brodersen i Sparebank1 Banksamarbeidet DA i en redegjørelse.

Ifølge Dagens Næringsliv bekrefter Brodersen opplysningene fra Johaugs manager Jørn Ernst tidligere torsdag, om at banken opprettholder sin støtte til landslaget og til Johaug.

– Med basis i den informasjonen som vi har nå, og som vi har tillit til, så opprettholder vi vår støtte til landslaget og til utøveren i en vanskelig tid, sier Brodersen.

Jørn Ernst forteller til VG at Johaug onsdag tok turen til alle sine personlige sponsorer for å fortelle dem om dopingsaken som var under oppseiling.

– Hun fortalte den samme historien som hun fortalte her i dag. Det var mye følelser, sa Ernst til avisen etter torsdagens tårevåte pressekonferanse. (©NTB)