West Ham-eieren hyller Martin Samuelsen: – For et talent vi har

TV 2s ekspert mener unggutten var det store lyspunktet mot San Marino.

West Ham-eier David Gold hyller Martin Samuelsen (19) etter at unggutten scoret sitt første landslagsmål mot San Marino tirsdag.

– Gratulerer til Martin Samuelsen med sin første scoring for Norge. For et talent vi har, skriver West Ham-eieren på Twitter.

– Samuelsens tid vil komme
Samuelsen er denne sesongen på lån til Championship-klubben Blackburn, og en West Ham-fan som lurte på når han ville bli å se på A-laget fikk følgende svar av Gold:

– Martin Samuelsens tid vil komme. Manageren bestemmer når tiden er inne, sier han.

Se intervju med Samuelsen og scoringen i videovinduet over!

Det var en fornøyd Samuelsen som snakket om scoringen sin etter kampen.

– Jeg kom ut i returrommet og sto klar, så kom den på venstrebeinet. Jeg tok en touch, og så var han litt tett. Jeg tenkte jeg måtte forbi han, så lå den fint på høyrefoten og så fyrte jeg av, sa Samuelsen til TV 2.

– Han skulle ha startet kampen
TV 2-ekspert Jesper Mathisen mener at det var innbytter Samuelsen som var det store lyspunktet for Norge tirsdag, og mener han ikke burde ha kommet inn fra benken.

– Vi startet med Per Ciljan på høyrekant, de er ikke en posisjon han noensinne har vært god i. Samuelsen skulle selvsagt startet denne kampen. Du hører det på folk når han begynner å finte og når han scorer. Det er det folk vil se. Det er sånn vi skaper nye profiler, skaper engasjement og får tilbake tilliten til det norske folket, sa Mathisen etter kampslutt.

– Det er veldig gledelig at Samuelsen fikk komme utpå og viste seg frem. Det var en flott scoring, som viser at han har ro, teknikk og et klinisk skudd. For meg var han det store, store lyspunktet i kampen, fortsatte Mathisen.