Dele Alli og Tottenham slo serieleder Manchester City i forrige serierunde. Lørdag kan du se London-laget direkte på TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no i bortekampen mot West Bromwich (Foto: Reuters/Eddie Keogh
Livepic)
Dele Alli og Tottenham slo serieleder Manchester City i forrige serierunde. Lørdag kan du se London-laget direkte på TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no i bortekampen mot West Bromwich (Foto: Reuters/Eddie Keogh Livepic) Foto: Eddie Keogh

Nye 16.00-kamper i Premier League er satt opp

TV 2 har satt opp nye 16.00-kamper i Premier League de tre neste lørdagene. Se oversikten under!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Som kjent kan TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no kun vise én kamp direkte fra Premier League lørdager kl. 16.00.

– Med disse begrensningene står vi overfor noen vanskelige valg disse lørdagene, sier fotballsjef i TV 2 Sporten Eystein Thue.

- Noen vil bli misfornøyde
De tre neste lørdagene har TV 2 valgt ut disse kampene for direktevisning lørdager kl. 16.00:

15. okt: West Bromwich - Tottenham
22. okt: Arsenal - Middlesbrough
29. okt: Manchester United - Burnley

– Uansett hvilke valg vi tar her vil noen bli misfornøyde. Og det er forståelig, sier fotballsjefen.

– Vi må prøve å se på helheten når vi plukker disse kampene. Vi har valgt West Bromwich - Tottenham kommende lørdag av to grunner. Det ene er at vi har vært nødt til å vrake Tottenham tre ganger tidligere og derfor synes vi nå at det er Spurs sin tur. Samtidig er de "on fire" sportslig etter seieren over Manchester City sist. Så selv om en kanskje kan hevde at Manchester City - Everton er et mer interessant sportslig oppgjør, har vi altså valgt å la Tottenham-fansen få se kampen mot West Bromwich.

Se Chelsea - Leicester, West Bromwich - Tottenham og Crystal Palace - West Ham lørdag fra kl. 13.00!

Arsenal og Manchester United de to neste

– Den 22. oktober pekte Arsenal - Middlesbrough seg ut som den åpenbare kampen. I hovedsak pga. sportslige og kommersielle grunner, men også fordi at vi valgte bort Arsenal helgen før.

– 29. oktober har vi valgt å vise Manchester United mot Burnley. Dette er et kommersielt valg med tanke på at svært mange av våre kunder er United-fans. Vi velger derfor å sørge for at våre United-kunder får sett kampen, selv om kanskje Tottenham - Leicester er et mer interessant oppgjør for de nøytrale. Men dette er altså valgene vi må ta hver uke, og vi ber om forståelse for at det er vanskelige valg, sier Thue.

Husk målshowet!
– For de av våre seere som ikke får sett laget sitt minner vi om målshowet vi sender på TV 2 Sport Premium 3 og Sumo. Der får du scoringene fra alle 16-kampene fortløpende, avslutter TV 2s fotballsjef.

Se Middlesbrough - Watford og Southampton - Burnley søndag fra kl. 13.45!