ROMANTISKE KYSS: Jakten-Martin kliner til med både Silje og Dorothea i mandagens episode. Foto: TV 2
ROMANTISKE KYSS: Jakten-Martin kliner til med både Silje og Dorothea i mandagens episode. Foto: TV 2

Jakten-Martin er forelsket i to av frierne: – Helt forferdelig

Jakten-bonden Martin Vågsæter (22) har fått sterke følelser for to av sine friere.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I mandagens episode av Jakten på kjærligheten tar bonden Martin Vågsæter (22) med Silje Westgård (22) og Dorothea Bang Juliussen (22) på hver sin date.

– Det var en dag jeg hadde gledet meg mye til, siden jeg skulle få skikkelig alenetid med begge to. Men det var vanvittig spesielt å skulle gå rett fra en date til en annen. Jeg måtte nullstille meg helt, sier Martin til TV 2.

På datene blir det svært romantisk, og Martin kysser både Silje og Dorothea. Så innrømmer han at han har blitt forelsket i begge frierne.

– Det var en kjempeekkel følelse. Jeg trodde ikke at det skulle bli så ille. Det var helt forferdelig å like to jenter så mye og ikke vite hvem jeg ville fortsette med. Begge hadde mye ved seg som jeg likte, sier han.

Se hvordan det går på Martins to dater i Jakten på kjærligheten på TV 2 i kveld klokken 20.00.

Derfor kysset han begge frierne

Martin forteller at han ikke har opplevd slike sterke følelser tidligere.

– Jeg har vært forelsket før, men i Jakten på kjærligheten var det mye mer seriøst enn det har vært noen gang tidligere. Jeg har aldri før blitt så glad i noen på så kort tid, sier Martin.

For Jakten-bonden var det utfordrende å fordele oppmerksomheten til alle frierene som besøkte gården hans i Stranda på Sunnmøre.

– I gårdsuka prøvde jeg å fordele meg på alle. Jeg måtte nullstille meg etter hver date, og gi alle like mye oppmerksomhet, sier han.

Martin forteller at det var derfor han tok steget og kysset både Silje og Dorothea.

I forrige episode fikk vi se at Martin og Silje delte et romantisk øyeblikk på fjelltur og kysset hverandre. Mens sesongens første kyss var mellom Martin og Dorothea på en vennefest.

– Jeg likte begge to, og derfor måtte jeg prøve med begge. Jeg kunne ikke låse meg til ei. Selv om det kanskje var ei som jeg følte meg tryggere på, så ville jeg ikke fokusere mer på henne. Jeg visste at det alltid kunne dukke opp nye ting som førte til at jeg så situasjonen annerledes, sier Martin.

Disse frierne er igjen

I likhet med Martin, står Sondre Stubrud (29) nå igjen med to friere. Etter at Ingvild Bergum Berget trakk seg fra Jakten på kjærligheten i forrige ukes episode, er det Marit Nordbø og Katrina Davis som er igjen på Sondres gård i Øyer i Gudbrandsdalen.

Hos både Axel Tobias Sanderud (43) og Audun Øygard (40) er det tre friere igjen på gården.

Axel Tobias har besøk av Nina Kaspersen, Gro Langnes og Camilla Thysnes på gården på Singsås i Trøndelag. Audun har besøk av Mette Skare, Marte Flemmen Berg og Anita Hansen på sin gård i Valdres.

Se Jakten på kjærligheten på TV 2 mandager klokken 20.00. Du kan se alle episodene når du vil på TV 2 Sumo.