Fotballryktene: – Klopp har funnet Liverpools nye midtbanegeneral

Og Manchester United vil hente Porto-stjerne.

Så var landslagspausen offisielt over. Norge er friskmeldt etter 13 overbevisende minutter mot San Marino.

Men foreløpig lar ryktene om overganger for de norske superheltene vente på seg.

I stedet er det andre fotballspillere som preger de internasjonale ryktebørsene.

Jürgen Klopp skal ha funnet mannen han vil ha til å styre Liverpools midtbane de kommende årene. Transfermarketweb hevder at Klopp nå trygler Liverpools eiere om å betale det Inter krever for Geoffrey Kondogbia. 23-åringen hadde stor tillit i sin første sesong i Inter, men etter at Frank de Boer overtok treneransvaret, så er det blitt mindre spilletid. Men Klopp mener at Inter-reserven er mer enn god nok til å bygge Liverpool-laget sitt rundt.

Og det kan se ut til at Klopp har fått en forkjærlighet for franskmenn med tilhold i Italia. For Tutto Mercato skriver at Liverpool har hatt speidere på plass på Sassuolos kamper i det siste for å kikke på Gregoire Defrel. 25-åringen har scoret fire mål på seks kamper i Serie A denne sesongen, men har ikke vært kjent for å være noen notorisk måltjuv tidligere i karrieren.

Arsenal vurderer å hente en midtbanespiller fra Real Madrid, men i kjent Arsene Wenger-ånd, så er det ikke snakk om Isco, Toni Kroos eller James Rodriguez. I stedet skal Arsenal-manageren ha sett seg ut Marcos Llorente. 21-åringen spilte forrige sesong ved siden av Martin Ødegaard for Castilla. Nå er han på utlån til Alaves og viser at det faktisk er mulig å utvikle seg til å bli en habil fotballspiller, selv om du spiller for Castilla på nivå tre i Spania. Ifølge Don Balon skal Wenger se på Llorente som en erstatter for Santi Cazorla, som begynner å dra på årene.

En enda yngre midtbanespiller, som også matcher Cazorla i høyde, er Marcelo Allende. 17-åringen er regnet som Chiles kanskje største talent for øyeblikket, og skal ifølge The Sun ha forhørt seg med Alexis Sanchez om hvordan livet på Emirates er. Landsmannen ga ham beskjed om å trene styrke for å være i stand til å tåle den fysiske delen av å spille i Premier League.

Og det er kanskje ikke så rart at Wenger er på jakt etter en erstatter for Cazorla. For Juventus ønsker å lokke den skadeforfulgte spanjolen til Italia, skriver Calciomercatoweb. Men 31-åringen er helt klar på at han ønsker å bli i Arsenal dersom klubben vil beholde ham.

Chelsea jobbet hele sommeren med å hente Kalidou Koulibaly fra Napoli, men måtte gi seg på tap. I stedet hentet man tilbake David Luiz fra Paris Saint-Germain. Men så lenge Gary Cahill gjør alt han kan for å sikre seg en førtidspensjon, så trenger Antonio Conte en midtstopper som faktisk kan utføre oppgavene en midtstopper skal. Nå har han et lite ess i ermet, som han vurderer å spille ut. For Napoli ønsket i sommer å hente Michy Batshuayi som erstatter for Gonzalo Higuain. Men måtte se belgieren gå til nettopp Chelsea. I stedet hentet man polske Arkadiusz Milik, som i helgen ble langtidsskadet på landslagsoppdrag. Transfermarketweb skriver at Conte vil lokke Napoli med Batshuayi i bytte dersom de vil la Koulibaly gå motsatt vei.

En annen midtstopper som står på Contes ønskeliste er Romas Alessio Romagnoli. 21-åringen har nå overtatt Giorgio Chiellinis plass i Italias midtforsvar, og Conte ser gjerne at han får inn en midtstopper som ikke har passert middagshøyden. Chelsea skal ha fått nei til et bud på 350 millioner kroner i sommer, og skal nå være villig til å gå over en halv milliard for å få Romagnoli til London, skriver The Sun.

Men det er ikke bare midtstoppere Conte vil ha. Ryktene har nådd Madrid om at Chelsea vurderer et bud på Yannick Carrasco. Ifølge Daily Mirror skal nå Atletico Madrid ha lagt på bordet et forbedret kontraktsforslag til den belgiske angrepsspilleren for å sikre seg at han ikke lar seg friste til å snakke med Chelsea.

Mye tyder på at Manchester United vil ta det rolig i det neste overgangsvinduet. Det er også grenser for hvor mange milliarder Jose Mourinho kan svi av i løpet av et år. Men det kan skje noe også på Old Trafford. For den spanske fotballagenten Vicente Forés bekrefter nå at han har vært i samtaler med representanter for Manchester United angående en overgang for midtbanespilleren Fran Villalba. 17-åringen spiller nå for Valencia Mestalla, men har fått sin debut for Valencias A-lag. Forés sier til Sport Witness at han tror Valencia vil stikke kjepper i hjulene for en overgang og at alt er opp til Manchester United nå.

Men en midtbanespiller som kan gå rett inn på Manchester Uniteds lag, er Portos Hector Herrera. A Bola skriver at Mourinho vil ha 26-åringen til å gjøre grovjobben rundt Paul Pogba, og kan komme til å gjøre et fremstøt for å sikre seg meksikaneren i januar. Men United får kamp av Juventus, Napoli og Roma, som også vil ha Herrera.

Med Aleix Vidal totalt uønsket i Barcelona, så blir det trolig innkjøp av en høyreback i januar. Hector Bellerin er av åpenbare grunner blitt koblet til en overgang til gamleklubben, men ifølge Mundo Deportivo så er ikke Barcelona interessert i å betale det Arsenal kommer til å kreve for unggutten. I stedet vurderer de sterkt å hente Manchester Uniteds Matteo Darmian. 26-åringen har fått mer spilletid for det italienske landslaget enn for Manchester United så langt i sesongen og er garantert interessert i å flytte på seg. Andre alternativer skal være AC Milans Mattia De Sciglio og Valencias Joao Cancelo. Avisen spekulerer også i at Luis Enrique kan komme til å hente en av veteranene Stephan Lichsteiner (Juventus) eller Darijo Srna (Sjakthar Donetsk).

Det er to klubber som har sett at Oumar Niasse ikke holder mål, og det er Brann og Everton. For mens senegaleseren scoret mål for moro skyld i Akhisar Belediyespor og Lokomotiv Moskva, så er det blitt reservelagsfotball i Everton - akkurat som det var i Brann. Nå åpner 26-åringen for å flytte på seg når overgangsvinduet åpner igjen på nyåret. I et intervju med The Guardian forteller han at han føler seg urettferdig behandlet av Ronald Koemanog at han ønsker seg til en annen Premier League-klubb.

Tottenham traff godt da de hentet Dele Alli fra MK Dons. Nå kan klubben komme til å hente nok en unggutt fra en klubb i League One. For The Sun skriver at Spurs nå er favoritt til å sikre seg Peterboroughs 17 år gamle angriper Leonardo Da Silva Lopes. Portugiseren har allerede startet sju kamper for Posh denne sesongen, men har til gode å score sitt første mål.

En annen tenåring som kan være på vei til White Hart Lane er den brasilianske 19-åringen Guilherme Arana. Tuttomercatoweb melder at Tottenham har vært i samtaler med agenten til Corinthians-spilleren. Men de må handle raskt, for Schalke 04 ønsker også i sikre seg venstrebacken.