SNAKKER UT: Kim Kardashian Wests (35) søster, Khloe Kardashian (32), letter på sløret om storesøsterens tilstand i et nytt intervju med Ellen DeGeneres. Foto: Evan Agostini/Invision/AP
SNAKKER UT: Kim Kardashian Wests (35) søster, Khloe Kardashian (32), letter på sløret om storesøsterens tilstand i et nytt intervju med Ellen DeGeneres. Foto: Evan Agostini/Invision/AP Foto: Evan Agostini

Søsteren om Kim Kardashian: – Hun har det ikke bra

Khloe Kardashian (32) åpner seg om Kims tilstand etter hendelsen i Paris.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I et nytt intervju med Ellen DeGeneres snakker Kim Kardashian Wests (35) søster, Khloe Kardashian (32), ut om Kims tilstand etter hendelsen i Paris forrige uke.

– Hun har det ikke særlig bra. Det var en veldig traumatisk opplevelse for henne, forteller Khloe til Ellen.

– En vekker

Khloe gjør det klart at hendelsen også har påvirket resten av familien, og at det vil føre til endringer i måten de lever på fremover. Det vil også få konsekvenser for deres tilstedeværelse i sosiale medier.

– Det har vært en vekker for hele familien. Jeg tror det er viktig at vi trekker oss litt tilbake, forteller hun til The Ellen Show.

Kim Kardashian har foreløpig ikke postet noe i sosiale medier selv etter hendelsen.

Sammensveiset familie

Kardashian-søsteren understreker videre at familien takler dette sammen, og at de nå gjør alt de kan for at Kim skal ha det bra.

– Familien vår er veldig nære hverandre, så vi kommer oss gjennom dette sammen.

Komiker og skuespiller Kevin Hart (37) var også til stede under intervjuet. Han hyller Kardashian-familiens samarbeidsevne når det stormer som verst rundt dem.

– Det er det som er så kult med Kardashian-familien. Dere holder sammen uansett hva som skjer. Dere vil komme styrket ut av denne situasjonen, kommenterer Hart.

Takker fansen

I intervjuet viser Khloe også sin takknemlighet overfor fansen.

– Vi setter pris på all støtte og kjærlighet vi får fra dere, sier hun mens hun vender seg mot publikumet i salen, sier hun.

Saksøker nettsted

Det har ikke manglet på pressedekning i etterkant av ranet, og noen av medieomtalene har ikke falt i god jord hos Kim Kardashian.

Nå saksøker hun nettstedet MediaTakeOut.com for å ha fremstilt henne som en løgner og en tyv, melder nyhetsbyrået AP tirsdag kveld. Nettstedets eier har foreløpig ikke kommentert saken.