IKKE EKSKLUSIVE: Ryktene skal ha det til at Drake og Rihanna ikke lenger er i et eksklusivt forhold. Foto: Charles Sykes/Invision/AP
IKKE EKSKLUSIVE: Ryktene skal ha det til at Drake og Rihanna ikke lenger er i et eksklusivt forhold. Foto: Charles Sykes/Invision/AP Foto: Charles Sykes

– Drake (29) og Rihanna (28) er ikke et eksklusivt par lenger

Drake og Rihannas sommerromanse kan være over.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Romanseryktene har lenge svirret rundt superstjernene Rihanna og Drake (29), og da paret skaffet seg matchende fiske-tatoveringer, fjernet de all tvil. Nå ser det imidlertid ut til at paret har gått hvert til sitt igjen, ifølge E! News.

– De elsker hverandre fortsatt, men timeplanene deres har kommet i veien for dem. De er ikke eksklusive lenger, sier en kilde nær paret til nettstedet.

Brudd-ryktene oppsto blant annet fordi Drake skal ha blitt sett sammen med reality-stjernen India Love.

Kryptisk melding

People melder derimot at de ikke har gått fra hverandre, men er i et åpent forhold og tillater hverandre å møte andre.

#🏆

Et bilde publisert av badgalriri (@badgalriri)

For to dager siden postet Rihanna en kryptisk tekst på instagram. Om denne var myntet på Drake er foreløpig usikkert.

– Ingen av eks-kjærestene mine er i gift eller i et lykkelig forhold, så man kan med sikkerhet si at jeg ikke var problemet, skriver hun.

Røpte forelskelse i tale

Drake og Rihanna har kjent hverandre lenge og har vært venner, samarbeidspartnere, fiender og kjærester. I mai 2009 hadde de første date i en bowlinghall i New York.

Det var da Rihanna mottok hedersprisen under MTV Music Video Awards i juli at Drake røpte at han hadde vært forelsket i Rihanna i mange år.

– Hun er en jeg har vært forelsket i helt siden jeg var 22 år. Hun er en av mine aller beste venner. Hun er en levende legende i vår bransje, sa han i talen før han ga henne hedersprisen.

Slo Jackson-rekord

Mandag ble årets nominasjoner til American Music Awards offentliggjort, og Drake var nominert til hele 13 nominasjoner. Rapperen slo dermed Michael Jacksons 32 år gamle rekord på 11 nominasjoner. Han hadde også flere nominasjoner enn Rihanna, som totalt hadde sju nominasjoner.