Vålerenga og trener Roy Johansen er á poeng med Storhamar etter ni runder av Get-ligaen. (Foto: Berit Roald/NTB scanpix)
Vålerenga og trener Roy Johansen er á poeng med Storhamar etter ni runder av Get-ligaen. (Foto: Berit Roald/NTB scanpix) Foto: Roald, Berit

Iskriger-Johansen overrasket over Storhamars svake poengfangst

Vålerenga-trener Roy Johansen er overrasket over Storhamars magre poengfangst i Get-ligaen.

– Det er overraskende for meg at Storhamar ikke har tatt flere poeng enn Vålerenga etter ni runder av ligaen, sier Roy Johansen.

Både Vålerenga og Storhamar står med 14 poeng etter ni runder av Get-ligaen. I kveld møtes de to rivalene på Jordal Amfi.

Se Vålerenga - Storhamar direkte på TV 2 Sportskanalen og tv2sumo.no kl. 18.50!

– I den første runden der alle lag møter hverandre første gang, blir det en del overraskende resultater. Vi har prestert bedre enn det jeg trodde før vi startet, mens Storhamar har tatt færre poeng enn forventet, sier Vålerenga-sjefen.

– Prøver å skyve presset på oss
Storhamars assistenttrener Pål Johnsen mener Roy Johansen har en tanke bak sitt utspill.

– Med å si dette prøver han å skyve presset over på oss. Det er han flink til. Han har et bra lag han også, sier assistenttreneren.

I kveld møtes de to lagene for andre gang inneværende sesong. I serieåpningen på Hamar slo Vålerenga til med en overraskende 2-1-seier. Roy Johansen forventer en tett batalje på Jordal Amfi.

– Jeg forventer en jevn kamp. Vi har fullt lag og har hatt bra stigning. Vi har fremdeles mye å jobbe med og vi kan vinne mot alle og tape mot alle. Men vi har en tendens til å prestere best mot de beste lagene, sier Johansen.

Trenerkollega Pål Johnsen tror også det blir en tøff match.

– Vålerenga er vanskelige å spille mot. De er tøffe i nærkampspillet, gode defensivt og har en god keeper. Men i hockeyen kommer det alltid nye matcher og nye muligheter og jeg har tro på at vi kan vinne på Jordal Amfi, avslutter Johnsen.

– Skuffende av Storhamar
TV 2s ishockeyekspert Erik Follestad Johansen er også litt skuffet over Storhamars sesonginnledning.

– Med tanke på de økonomiske musklene de har, med tanke på forventningene både i Norge, på Hamar og internt i klubben, så synes jeg de har vært skuffende så langt, sier Follestad Johansen.

TV 2s ishockeyekspert ser frem til en spennende kamp på Jordal Amfi i kveld.

– Dette er den viktigste matchen hittil i sesongen for begge lag. Vinneren har fremdeles heng på teten mens taperen sakker akterut. Det blir en spennende match, avslutter Follestad Johansen.

Kampen ser du direkte på TV 2 Sportskanalen og tv2sumo.no fra kl. 18.50.