Millionbot til McGregor etter bråk

UFC-stjernen må punge ut etter flaskekastingen med Nate Diaz.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Conor McGregor har fått en bot på 150 000 dollar (1,2 millioner kroner) og er ilagt 50 timers samfunnsstraff for bråket med Nate Diaz i forkant av kampen mellom de to i august.

De to havnet i klinsj med hverandre noe som endte opp med at det ble kastet flasker under en pressekonferanse i Las Vegas. Det melder The Mirror.

Se skandalscenene øverst i saken!

– Jeg får mer i bot enn det bomsene får betalt

I utgangspunktet skulle boten være på 25 000 dollar før det ble fremsatt et ønske fra myndighetene i Nevada om 300 000 i bot. Til slutt ble det halvparten, mens samfunnsstraffen ble doblet fra det som var foreslått.

Akkurat summen på boten ser ikke ut til å bekymre UFC-stjernen.

– Jeg får mer i bot enn det disse bomsene får betalt, tvitret McGregor.

I høringen var iren mer ydmyk. Slik forklarte han episoden til myndighetene.

– Da jeg så flaskene komme mot mitt team plukket jeg opp og kastet tilbake til deres team. Det var det, forklarte McGregor.

– Stod mye på spill og følelsene tok overhånd

Under høringen forklarte han også at han ikke har vært involvert i en kamp der så mye stod på spill som det gjorde da han møtte Diaz.

– Jeg var veldig opprørt etter episoden. Det var en kamp det stod mye på spill om og følelsene tok overhånd. Jeg beklager, utdypet superstjernen.

Straffen til Nate Diaz for episoden er ikke klar ettersom hans høring er senere. Neste kamp for McGregor er mot Eddie Alvarez 12. november.