HAR GIFTET SEG: Skuespilleren Mia Goth og Shia LaBeouf, her på filmfestivalen i London i 2014. Foto: Jonathan Short/Invision/AP
HAR GIFTET SEG: Skuespilleren Mia Goth og Shia LaBeouf, her på filmfestivalen i London i 2014. Foto: Jonathan Short/Invision/AP Foto: Jonathan Short

Transformers-stjernen overrasket alle – giftet seg i Las Vegas

I fjor laget han skandale da han truet med å drepe henne. Likevel giftet Shia Labeouf (30) og Mia Goth (23) seg angivelig mandag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Transformers-stjernen Shia Labeouf (30) har giftet seg med kjæresten Mia Goth (23), melder TMZ.

Ingen visste at paret skulle gifte seg, og det skjedde i en overraskende seremoni i Las Vegas mandag. Paret giftet seg i Viva Las Vegas-kapellet, som er kjent for sine tema-bryllup. Labeouf og Goth skal ha gått for et Elvis-tema, og bruden kom kjørende med «Elvis» i en rosa cadillac.

Og seremonien ble alt annet enn seriøs, om vi skal tro TMZ, som streamet deler av bryllupet.

Kan ha vært en prank

TRANSFORMERS: Megan Fox og Shia Labeouf i Transformers. Foto: UIP
TRANSFORMERS: Megan Fox og Shia Labeouf i Transformers. Foto: UIP Foto: Photo Credit: DreamWorks LLC

Goth gikk opp til alteret til lyden av en elvislåt, og de lovet hverandre å alltid elske hverandre, å adoptere hverandres hunder og å være hverandres teddybjørner.

– Jeg ber om at vår kjærlighet aldri falmer. Og jeg kommer til å gjøre nesten akkurat hva jeg vil, sa Goth under seremonien.

Labeouf gråt, tilsynelatende rørt, ved alteret.

Time stiller spørsmål ved om giftermålet er på ekte, eller om det er det nyeste tilskuddet av en rekke spøker fra Labeouf sin side. Ingen har foreløpig sett noen skriftlig dokumentasjon på at giftermålet er gyldig.

Labeoufs management har ikke svart avisens henvendelser.

Truet med å drepe henne

TRANFORMERS: Shia Labeouf fra en scene i Transformers: Revenge of the Fallen. Foto: UIP
TRANFORMERS: Shia Labeouf fra en scene i Transformers: Revenge of the Fallen. Foto: UIP Foto: Photo Credit: Courtesy of Paramo

Shia og Mia møttes i 2012, da de spilte i filmen Nymphomaniac 2 sammen. I 2015 skapte de overskrifter da de kranglet offentlig i Tyskland. Opptrinnet ble filmet, og Labeouf skal ha vært veldig truende:

– Jeg vil ikke røre deg. Jeg vil ikke være aggressiv. Men dette er slik dritt som får en til å bli voldelig, sa han til Goth.

Labeouf forlot deretter stedet, og sa:

– Hvis jeg hadde blitt der, hadde jeg drept henne.

Labeouf er kjent for en rekke slagsmål og skandaler, og senest i forrige uke ble han kastet ut fra et hotell i Stockholm, der han feiret at filmen Borg, om tennislegenden Björn Borg, var ferdig innspilt. Labeouf skal ha vært overstadig beruset og kranglete.