Fotballryktene: – Ønsket av Mourinho – hinter om Real-exit

Mens storklubb ønsker å by milliarder for Neymar. Her er tirsdagens fotballrykter.

Se alt av Premier League på TV 2 Sumo. Skaff deg tilgang her!

En ny dag betyr nye fotballrykter!

Selv om det er et opphold i klubbfotballen er det mye som skjer på ryktefronten.

Keepernes trening er sett av millioner. Se hvorfor øverst i saken!

Her er et utvalg av det som svirrer på overgangsmarkedet denne tirsdagen.

Manchester United jakter på Real Madrids Isco. Ifølge Manchester Evening News skal spilleren nå være klar for å forlate den spanske hovedstaden ettersom han ikke får mye spilletid.

– Hvis jeg har spilt få kamper ved enden av sesongen, vil jeg se andre steder, skal midtbanestjernen ha sagt.

Jose Mourinho ønsker å knytte til seg hans tidligere elev Nemanja Matic. Daily Star skriver at Chelsea er villige til å lytte til bud på 180 millioner kroner for spilleren, selv om Antonio Conte har troen på spillerens kvaliteter.

En annen spiller som kan være på vei ut av Chelsea er Michy Batshuayi. Samme avis skriver at AC Milan følger med på hans situasjon ettersom han ikke får allverdens spilletid under Conte.

Flere klubber stod i kø for å kjøpe Neymar i sommer. Nå hevder nettstedet Goal at spissen fortsatt er på ønskelisten til PSG. Franskmennene har prøvd å lokke Cristiano Ronaldo til klubben, men skal nå ha gitt opp jakten og vendt blikket mor Barcelona-stjernen. Derfor forbereder de et bud på 222 millioner euro (drøyt 2 milliarder kroner) for spilleren. Også tilbudet til spilleren vil være svært lukrativt, skriver nettstedet.

Blir Arsene Wenger eller drar han. Det er fortsatt et spørsmål flere stiller seg. Ifølge Calciomercato skal Arsenal se på den tidligere Manchester City og Inter-treneren Roberto Mancini som en ideell kandidat for å erstatte Wenger når han gir seg i Arsenal. Mancini linkes også til den ledige jobben som England-sjef.

Riyad Mahrez takket nei til Arsenal i sommer. Det bekreftet spilleren i et intervju med Canal +. Leicester-spilleren sier også at han ikke er interessert i en overgang til PSG, men kjølner ikke akkurat det ryktet etter å ha sagt følgende:

– I livet vet du aldri.

Timothy Fosu-Mensah skal være enig med Manchester United om en ny kontrakt. Det skriver ESPN. Trolig blir kontrakten formalisert og bekreftet etter at landslagspausen er ferdig. Spilleren skal være høyt verdsatt av Jose Mourinho og hans nåværende kontrakt går ut til sommeren.

Manchester City henter Celtics 13 år gamle vidunderbarn Karamoko Dembele, skriver The Sun.