BLE BRUTALT RANET: Ved dette hotellet, i Rue Tronche i Paris, ble Kim Kardashian West (innfelt) ranet med våpen og frastjålet smykker til flere hundre millioner. FOTO: NTB Scanpix / AFP
BLE BRUTALT RANET: Ved dette hotellet, i Rue Tronche i Paris, ble Kim Kardashian West (innfelt) ranet med våpen og frastjålet smykker til flere hundre millioner. FOTO: NTB Scanpix / AFP Foto: THOMAS SAMSON

Hotellansatt (40) kobles til Kardashian-ranet – nå vil han renvaske seg i åpent brev

– Kjære Kim. Når du kjenner det kaldet stålet fra en pistol mot nakken din ... I det øyeblikket kan det å oppføre seg rolig være forskjellen på liv og død.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var for litt over en uke siden at realitystjerne Kim Kardashian West (35) ble truet med våpen og brutalt ranet på et hotell i Paris.

Ifølge en artikkel på det amerikanske kjendisnettstedet TMZ, skal Kardashian West ha sagt til politiet at hotellets portner, som også var til stede under ranet, var veldig rolig, til tross for at han var satt i håndjern og hadde en pistol rettet mot seg.

Stjernen skal også ha forklart at ranerne tok ham med seg og satte ham igjen i lobbyen da de dro.

Nå har portneren, som ser ut til å føle seg skyldiggjort, uttalt seg til det franske magasinet Closer.

– Å være rolig kan bety liv eller død

40-åringen, som ønsker å være anonym, skriver et kort og åpent brev til Kardashian West i magasinet.

– Kjære Kim. Når du kjenner det kaldet stålet fra en pistol mot nakken din ... I det øyeblikket kan det å oppføre seg rolig være forskjellen på liv og død, for oss begge, skriver han.

– Jeg håper at at du føler deg bedre snart, legger han til.

Skal ha blitt fraranet smykker til 100 millioner kroner

Under ranet, skal Kardashian West ha blitt fraranet smykker til en verdi av 10 millioner euro, nærmere 100 millioner norske kroner.

– Tapet utgjør flere millioner euro, stort sett juveler. Den totale summen beregnes fortsatt, heter det i en uttalelse som ble gitt i forrige uke.

Har holdt en lav profil siden ranet

 Her avbryter Kanye konserten etter sjokkbeskjeden

35-åringen skal være svært rystet etter hendelsen, og har avlyst arrangementer og holdt en lav profil i sosiale medier.

Det samme har hennes ektemann, rapper Kanye West (39).

Da hun ble ranet, ranet sto han på scenen under Meadows Festival i New York. Rapperen avbrøt konserten på grunn av hendelsen.

Han utsatte også de neste planlagte konsertene.

«Som følge av familieårsaker, har denne ukens konserter i Philadelphia og Detroit på Saint Pablo tour fått ny dato», sto det i en pressemelding ifølge Us Weekly.