Fotballryktene: – Storklubbene kjemper om stjernespiss

Mens Manchester United-profil er sikker på han forlater klubben i januar. Her er mandagens fotballrykter.

Se Premier League på TV 2 Sumo! Slik skaffer du deg tilgang!

Ny uke! Nye fotballrykter!

Klubbene er godt i gang med sesongen. Etter en litt rolig start på ryktebørsen har overgangsyktene begynt å komme på løpende bånd den siste tiden.

Det kan derfor virke som om klubbene er i gang med å planlegge vinterens overgangsvindu.

Her er et knippe overgangsrykter som svirrer denne mandagen.

Vi starter i Chelsea og hos Antonio Conte. Det er ikke blitt den beste starten for italieneren i London-klubben og nå ønsker manageren å forsterke forsvaret. Ifølge The Sun skal Conte ønske seg Leonardo Bonucci fra gamleklubben Juventus. Så mye ønsker han seg midtstopperen at han er villig til å la Eden Hazard gå motsatt vei pluss en del pundsedler. Juventus skal ønske seg Cesc Fabgregas, men blir spanjolen med i byttehandelen må Chelsea bla opp flere sedler enn Hazard.

En annen spiller som Conte sikler på er Borussia Dortmunds spiss Pierre-Emerick Aubameyang. Daily Star skriver at både Chelsea og Manchester City ønsker sterkt å signere ham. London-klubben får dermed sterk konkurranse fra de lyseblå i nord. Pep Guardiola har lenge beundret spissens kvaliteter. Også Real Madrid vurder spillerens tjenester.

Bastian Schweinsteiger er frosset ut av Jose Mourinho i Manchester United. Nå er tyskeren klar på at han vil forlate klubben i januar melder The Sun.

Dette er vel ikke akkurat noe som vil skje til vinteren, snarere noe som skjedde i sommer med Barcelonas Neymar. Ifølge den spanske avisen Mundo Deportivo skal Real Madrid, PSG, Manchester United og Manchester City ha vært villige til å utløse utkjøpsklausulen i spillerens kontrakt. Den er på svimlende 1,7 milliarder kroner.

Katalanerne på sin side skal ønske seg Valencias Joao Cancelo, Bayern Münchens Joshua Kimmich, Shaktar Donetsks Darijo Srna, Arsenals Hector Bellerin og Juventus Stephan Lichsteiner. Grunnen til at de fem her har vekket interesse er at Aleix Vidals fremtid i Barcelona er usikker. Den spanske avisen Marca skriver at spilleren kan bli solgt i januar og at klubben vurderer disse fem alternativene som mulige erstattere.

Alexander Isak er pekt ut som Sveriges nye Zlatan. Nå skal Manchester United-stjernen ha sett AIK-spilleren i aksjon. Så imponert ble stjernespissen at han skal ha anbefalt Isak til PSG og Juventus, skriver Tuttosport.

Serie A-klubben Napoli er på jakt etter en erstatter for skadde Arkadiusz Milik. Nettstedet Football Italia skriver at Emmanuel Adebayor, Dimitar Berbatov, Marouane Chamakh og Kevin Kuranyi er alternativene som vurderes.