STANSET FLY: Denne nye versjonen av Samsung Galaxy Note 7 begynte å ryke faretruende og førte til at et Southwest Airline-fly måtte snu før avgang onsdag. Brian Green/Handout via REUTERS 
STANSET FLY: Denne nye versjonen av Samsung Galaxy Note 7 begynte å ryke faretruende og førte til at et Southwest Airline-fly måtte snu før avgang onsdag. Brian Green/Handout via REUTERS  Foto: Handout

Samsung stanser produksjon av skandaletelefon

Flaggskiptelefonen Galaxy Note 7 tas nå ut av produksjon på grunn av frykt for at telefonen skal ta fyr.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Samsung har tidligere endret produksjonen av telefonen som følge av en rekke rapporter om at telefonen har begynt å brenne. Nå stanses produksjonen helt, melder CNN.

Kilder bekrefter opplysningen overfor TV-kanalen etter at nyhetsbyrået Yonhap meldte nyheten.

En million Galaxy Note 7-telefoner er tilbakekalt, og amerikanske myndigheter har frarådet folk å bruke telefonen. En rekke flyselskaper, blant annet SAS og Norwegian, har lagt ned forbud mot å ta telefonen med på deres flyvninger.

Samsung gjorde endringer som skulle få slutt på batteriproblemene, men ifølge CNN har kunder rapportert om de samme problemene med innbyttetelefonene.

Onsdag måtte et fly fra selskapet Southwest Airline snu før avgang etter at en Galaxy Note 7 av den nye typen begynte å ryke om bord.

ABC News melder at teleselskapene AT&T, Verizone og T-Mobile stanser salget av telefonen.