OVERRASKET ALLE: Donald Trump holdt en pressekonferanse bare 90 minutter før debatten mot Hillary Clinton. Her sammen med Kathy Shelton (t.h.) og Juanita Broaddrick som kommer med grove anklager mot Bill Clinton. (Foto: REUTERS) 
OVERRASKET ALLE: Donald Trump holdt en pressekonferanse bare 90 minutter før debatten mot Hillary Clinton. Her sammen med Kathy Shelton (t.h.) og Juanita Broaddrick som kommer med grove anklager mot Bill Clinton. (Foto: REUTERS)  Foto: Mike Segar

Trump stilte opp med kvinner som anklager Bill Clinton for voldtekt

Få timer før nattens TV-debatt stilte Donald Trump opp på en overraskende pressekonferanse med fire kvinner som anklager Bill Clinton for voldtekt og seksuell trakassering.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bare halvannen time før den avgjørende debatten mot Clinton, stilte Trump på en pressekonferanse som ble sendt direkte på Facebook.

Presidentkandidaten satt bak et bord sammen med fire kvinner som har beskyldt Bill Clinton for seksuelle overgrep og seksuell trakassering.

– Disse fire modige kvinnene har bedt om å få være her i dag, sa Trump før de fikk komme med hver sin korte uttalelse.

Kvinnene var Paula Jones som har beskyldt Bill Clinton for seksuell trakassering, Juanita Broaddrick som hevder at Clinton voldtok henne og Kathleen Willey som har anklaget Clinton for å ha befølt henne, skriver Ekstrabladet.

Den fjerde kvinnen er Kathy Shelton som hevder at Hillary Clinton fikk frikjent en mann for å ha forgrepet seg på henne.

Alle anklagene er kjente og ligger mange år tilbake i tid. Bill Clinton har aldri blitt siktet for seksuelle overgrep. Samtlige av kvinnene var til stede i salen under nattens debatt.

Den overraskende pressekonferansen er trolig et mottrekk fra Trumps side som er svært presset etter at Washington Post lekket en video av ham fredag kveld. I filmen snakker han svært nedsettende om kvinner. I kjølvannet av saken har en rekke profilerte republikanere bedt ham trekke seg.