Nancy O'Dell er her sammen med ektemannen Keith Zubchevich i 2005. Samme år som Trump forteller at han forsøkt å ha sex med henne uten å lykkes. (AP/Luis Martinez)
Nancy O'Dell er her sammen med ektemannen Keith Zubchevich i 2005. Samme år som Trump forteller at han forsøkt å ha sex med henne uten å lykkes. (AP/Luis Martinez) Foto: Luis Martinez

Hevder Trump forsøkte å sparke kvinnen som avviste ham

Trump skal ha forsøkt å få kvinnen som omtales på skandaleopptakene sparket, ifølge TMZ.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kvinnen Donald Trump snakker om i skandaleklippet, som han forteller at avviste hans forsøk på å ha sex med henne i 2005, er identifisert som Nancy O'Dell, ifølge Access America.

Året etter, i 2006, ledet hun Miss Universe som Trump var leder for. Hun var også klar som programleder i 2007, men det skal Trump ha forsøkt å sette en stopper for, skrev TMZ i en artikkel samme år.

Årsaken skal angivelig ha vært at hun var gravid. En kilde sier til TMZ at eiendomsmagnaten ville droppe Nancy O'Dell fordi han ikke likte hvordan gravide kvinner så ut.

Trump ble ikke hørt fordi det er ABC som avgjør hvem som ha programlederjobben i Miss Universe, ikke Trump – som er eier av missekåringen.

Med de avslørende lydopptakene som bakteppe, spekulerer Washington Post om Trump kan ha hatt andre motiv for å fjerne Nancy fra showet.

I opptaket forklarer Trump selv hvordan han prøvde seg på kvinnen han bare omtalte som Nancy.

«Jeg prøvde meg på henne. Men jeg mislyktes. Jeg innrømmer det. Jeg forsøkte å p*** henne. Jeg prøvde veldig hardt. Jeg tok henne med ut for å handle møbler (...) Jeg prøvde meg på henne som en hund» sier Trump.

Nancy var prgramleder sammen med Billy Bush, som ler hjertelig av Trumps slibrige prat om kollegaen.

Nancy O'Dell jobber fortsatt som programleder, og som flere av kvinnene rundt Trump opp gjennom årene, har hun hatt en deltagelse i missekonkurranser. Hun var Miss South Carolina i, og deltok i Miss universe i 1988.

Nancy O'Dell har ikke uttalt seg offentlig om Donald Trump-skandalen.