TAKKET NEI: Giggs hevder at han takket nei til å bli ny manager i Swansea.
TAKKET NEI: Giggs hevder at han takket nei til å bli ny manager i Swansea. Foto: Paul Ellis

Giggs slår tilbake mot Swansea: – De møtte ikke mine ambisjoner

Ryan Giggs hevder at det var han som takket nei til Swansea-jobben.

Det var forrige uke det ble kjent at Manchester United-legenden Ryan Giggs var førstevalget til jobben som ny manager i Swansea.

Etter intervjuet skal imidlertid klubben ha endret mening, og ansatte tidligere Stabæk-trener Bob Bradley som ny manager.

– Floppet på jobbintervju
Swansea skal ha fått kalde føtter etter intervjuet med Giggs, som bare hadde et midlertidig opphold som hovedmanager i Manchester United å vise til.

– Giggs var sikker på å lande sin første permanente managerjobb etter intervjuet med Jenkins forrige uke. Men Swansea mente Giggs ikke hadde nok erfaring og intervjuet ble en skuffelse som ødela waliserens sjanser til å få jobben, skrev The Daily Mail, og viste til sentrale kilder i Swansea.

– Dette var en gedigen skuffelse for Giggs, som allerede hadde skissert sitt trenerteam i Swansea med sin tidligere lagkamerat Nicky Butt som assistentmanager, hevdet avisen.

Giggs: – Jeg takket nei til dem
Men nå slår Ryan Giggs tilbake mot påstandene fra Swansea.

42-åringen bekrefter at han var på intervju om den ledige stillingen som ny manager, men hevder det var han som takket nei til å bli Swanseas nye manager.

– Jeg møtte representanter fra Swansea et par ganger, men fikk forskjellige beskjeder fra klubbens sportslige ledelse og klubbens eiere. Jeg fant derfor ut at klubbens ambisjoner ikke var like mine, sier Giggs til ITV.

Swansea ligger bare ett poeng foran nedrykksstreken med kun fire poeng på sju kamper hittil denne sesongen.