TV 2-ekspert: – Kampen Storhamar «må» vinne

Storhamar møter Manglerud Star borte i TV 2 Sportskanalen-sendt kamp søndag. TV 2s ishockeyekspert Ole Eskild Dahlstrøm er ikke i tvil. - Storhamar «må» vinne!

– At MS og Storhamar begge skulle stå med elleve poeng etter åtte kamper hadde absolutt ingen trodd. Et Storhamar-tap i dag er ikke tema. De «må» vinne, sier Dahlstrøm.

Se MS - Storhamar på TV 2 Sportskanalen og tv2sumo.no kl. 16.55!

Storhamar er á poeng med Manglerud Star på henholdsvis 7. og 8. plass på tabellen. Dermed er det duket for en sekspoengskamp mellom lagene søndag.

– Storhamar fikk tre etterlengtede poeng mot Kongsvinger sist men MS har imponert med seier både hjemme mot VIF i slutten av september og seier borte mot Sparta i forrige serierunde. Så dette blir ingen enkel oppgave for et presset Storhamar, sier Dahlstrøm.

De to store overraskelsene
Selv om det er tidlig i sesongen er de to store overraskelsene på tabellen uten tvil Stjernen og Lillehammer. Førstnevnte møter Frisk Asker på hjemmebane søndag.

– Stjernen har imponert meg stort i starten av sesongen. Spesielt bortestatistikken er imponerende. Østfoldingene har vunnet fire av fem bortekamper. Det er sterkt, sier TV 2s ishockeyekspert.

TV 2 Sumo: Se tre kamper direkte søndag!

Hjemme i Stjernehallen har det blitt fem av ni mulige poeng. Foruten tap mot Oilers ble det seier etter forlengelse mot MS og 4-3-seier over Vålerenga i siste hjemmekamp. Søndag venter altså Frisk Asker i Stjernehallen.

Tre strake borteseirer

Den andre store overraskelsen er Lillehammer. Et lag som forrige sesong måtte spille kvalifisering for å unngå nedrykk, er nå nummer fire på tabellen i Get-ligaen.

– Lillehammer har spilt sine tre siste kamper på bortebane. Og vunnet alle tre. Det er veldig imponerende av et lag som var tippet like over kvalifiseringsplassene. Hjemme har de derimot tapt to av tre. Kun mot Kongsvinger har det blitt tre poeng. Om Lillehammer også begynner å vinne hjemmekampene regelmessig, kan det bli veldig interessant, avslutter Dahlstrøm.

MS - Storhamar kl. 16.55 på TV 2 Sportskanalen og tv2sumo.no
Lillehammer - Sparta Sarpsborg kl. 16.55 på tv2sumo.no
Stjernen - Frisk Asker kl. 16.55 på tv2sumo.no