Pierre-Emerick Aubameyang er het på overgangsmarkedet. Det spørs hvor lenge stjernespissen blir værende i Borussia Dortmund. (AP Photo/Martin Meissner).
Pierre-Emerick Aubameyang er het på overgangsmarkedet. Det spørs hvor lenge stjernespissen blir værende i Borussia Dortmund. (AP Photo/Martin Meissner). Foto: Martin Meissner

Fotballryktene: – Conte og Guardiola kniver om stjernespiss

Og Chelsea skal være villige til å la Cesc Fàbregas gå for å sikre seg Juventus-stopper.

Det er bare unnagjort sju runder i Premier League, men planleggingen av overgangvinduet i januar har nok pågått i lang tid allerede.

Ifølge lørdagens fotballrykter skal Chelsea og Antonio Conte være svært interessert i Borussia Dortmunds hurtigtog Pierre-Emerick Aubameyang (27). Manchester City skal også være lysten på å knytte til seg spissen. Aubameyang, som har scoret fem ganger denne sesongen i tyske Bundesliga, er verdsatt til hele 65 millioner pund, ifølge Mirror.

Leonardo Bonucci (29) er en av Europas beste forsvarere, og er en attraktiv herremann for mange av de rikeste klubbene. Manchester City-sjef Pep Guardiola er blant dem som ikke har lagt skjul på sin begeistring for Juventus-midtstopperen. Nå skal imidlertid en gjenforening med gamletrener Antonio Conte i Chelsea være på trappene. Ifølge den engelske avisen The Sun må London-klubben ut med 50 millioner pund for Bonucci, i en pakke som gjør at Cesc Fàbregas blir sendt motsatt vei.

Michael Keane har gjort det bra i hjertet av Burnleys forsvar denne sesongen, og den unge forsvareren er blitt koblet med en overgang til Chelsea. 23-åringen forlot Manchester United for 2,5 millioner pund tidligere i karrièren, og nå skal United være rasende for at de ikke sikret seg en videresalgsklausul i avtalen. Nå verdsettes spilleren til hele 25 millioner pund, skriver The Sun.

I jakten på den neste Jamie Vardy har regjerende Premier League-mester Leicester hentet den ukjente Harrow Borough-spissen Ibrahim Meite på prøvespill, ifølge Daily Mail.

Simone Zaza (25), som virkelig fikk gjennomgå i ulike medier etter det famøse straffesparket i sommeren EM-sluttspill, kan bli en kostbar mann for West Ham. The Hammers må nemlig punge ut 20 millioner pund dersom italieneren spiller 14 kamper for klubben denne sesongen. Det skriver The Sun.

Samme klubb ønsker å forlenge med Michail Antonio (26), ifølge Mirror. Den allsidige spilleren har hatt en imponerende start på sesongen med sine fem mål i Premier League.

Arsène Wenger og Arsenal skal være på utkikk etter en ny spiss, skal man tro Daily Star. London-klubben skal ønske seg den argentinske spissen Mauro Icardi fra Inter Milan. Ifølge den engelske avisen må klubben utløse utkjøpsklausulen på hele 99 millioner pund dersom han skal ikle seg Arsenal-drakta. Så spørs det om Wenger er villig til å bruke så mye penger for å sikre seg 23-åringen.

Mange har latt seg begeistre av Celtics 13 år gamle vidunderbarn, Karamoko Dembele. En video av unggutten har gått verden rundt, og nå ønsker England at Celtic-spilleren skal ikle seg deres landslagsdrakt, og ikke skottenes.

Se videoen av unguttens forbløffende ferdigheter her.