Nikita-gründer Inger Ellen er mamma til 14 barn

Har tre biologiske barn og 11 barn hun har hentet fra barnehjem i Litauen gjennom 20 år.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I lørdagens God Kveld Norge viste Inger Ellen Nicolaisen frem sitt vakre hjem i Misvær i Bodø kommune og forteller åpenhjertig om sitt liv som mor og karrierekvinne.

Frisørkonsern

Nikita-gründeren startet sin første frisørsalong i 1984 og bygde opp kjeden til å bli Europas største frisørkonsern.

I 1992 flyttet hun hjem til Misvær for å ta over familiebruket på 70 mål. Her tilbringer hun mye av tiden sin, og det er datteren Christinah (34) som nå skal ta over bedriften.

– Det var så kult med Christinah, for da hun var 11 år ble vi enige om at hun skulle bli internasjonal og gjøre alt det jeg ikke fikk gjort. Og etter masse utdannelse og syv år i London, sa hun ja til å komme tilbake til Norge, forteller Inger Ellen.

KJÆRLIGHET: Inger Ellen Nicolaisen sammen med datteren Christinah hjemme på kjøkkenet i Misvær. Foto: God Kveld Norge/ TV 2
KJÆRLIGHET: Inger Ellen Nicolaisen sammen med datteren Christinah hjemme på kjøkkenet i Misvær. Foto: God Kveld Norge/ TV 2

Visjonær og kreativ

Inger Ellen og datteren Christinah er ofte på jobb sammen i Nikita og Raise Gruppen. De to har et nært og godt forhold.

– Mamma er visjonær og kreativ, men kanskje ikke så strukturert. Så hun kommer med alle ideene også er det jeg som sluser de ut, forteller datteren Christinah til God Kveld Norge.

14 barn

I boka «Det skulle ikke være mulig» forteller Inger Ellen om sitt uvanlige liv og om hvordan det har seg at hun i dag er mamma til 14 barn. Sitt første barn fikk hun allerede da hun var femten år gammel.

– Det er mange grunner til at jeg har så mange barn. En av de er at jeg har reist til Litauen og besøkt barnehjem i over 20 år. Det er naturlig at man prøver å hjelpe når man kan, og da gjør jeg det, forteller Inger Ellen til God Kveld Norge.

For 21 år siden besøkte Inger Ellen barnehjemmet Globos Namai i byen Mazeikiai i Litauen. Dette besøket førte til at hun har hjulpet en rekke barn Totalt 14 barn kaller henne mamma, tre av dem Linda (42), Christinah (34) og Peter (29) er hennes biologiske. Resten av barna har hun hjulpet og gitt de et godt liv i Norge.

Se God kveld Norge på Sumo.