KONEBYTTE: Kristen Bell ankommer den røde løperen i Los Angeles i forbindelse med et veldedighetsarrangement. Foto: Stella Pictures.
KONEBYTTE: Kristen Bell ankommer den røde løperen i Los Angeles i forbindelse med et veldedighetsarrangement. Foto: Stella Pictures. Foto: Martin Sloan

Hollywoodstjernen dro swingers-spøk på TV

Kristen Bell ble konfrontert med hva mannen hennes Dax Shepard hadde foreslått i talkshowet «Conan».

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tirsdag var skuespilleren Kristen Bell (36) gjest i det amerikanske talkshowet «Conan».

Der tok programleder Conan O'Brien opp en sak som hennes mann, Dax Shepard (41), hadde snakket om da han tidligere gjestet talkshowet, skriver Huffington Post.

Konebytte

– Er du klar over at mannen din nylig var her som gjest og at han forsiktig foreslo et konebytte mellom deg og min kone, og at vi altså skulle bytte partnere, sa Conan O'Brien i programmet.

Uttalelsen forbauset ikke den 36-årige skuespilleren som svarte friskt:

– Ja, det høres ut som min mann. Og jeg vil ikke såre deg. Du er ikke den første personen som han forsøker å gjøre et bytte med, sa hun muntert i programmet.

«Fri sjel»

Dax Shepard pg Kristen Bell ankommer premiere på filmen «The Judge» i Los Angeles, oktober, 2014. Foto: Stella Pictures
Dax Shepard pg Kristen Bell ankommer premiere på filmen «The Judge» i Los Angeles, oktober, 2014. Foto: Stella Pictures Foto: KM/FAMEFLYNET PICTURES

«Bad moms»-stjernen forklarte for Conan O'Brien at hennes mann er en «fri sjel» og at han derfor gjerne foreslår swinging, altså at par bytter partnere med hverandre.

– Det er bare at han elsker mennesker. Han elsker den menneskelige kroppen og han foreslår hele tiden middagsdater med folk og at vi burde møtes oftere og lære hverandre å kjenne. Men vi bytter faktisk aldri partnere med noen, sier hun til Conan O'Brien.

Bell og Shepard forlovet seg i 2009. Skuespillerparet giftet seg siden i oktober 2013, hvor Bell da bekreftet det på Twitter ved å skrive:

– Kaffe som frue smaker mye bedre enn vanlig kaffe på morgenkvisten.