Nedjusterer ambisjonene etter elendig sesongstart

I april i år spilte Lørenskog NM-finale mot Oilers. Nå er laget nest sist i Get-ligaen. Trener Kenneth Larsen justerer målsettingen etter den elendige starten.

– Vi kan ikke snakke om seriegull når vi er nummer ni på tabellen, sier Lørenskog-trener Kenneth Larsen til TV 2.

TV 2 Sumo: Se Oilers - Lørenskog direkte kl. 17.55!

Forvandlingen fra laget som spilte seks NM-finaler mot Oilers i vår er nesten ikke til å tro. Etter åtte runder ligger Larsens mannskap nest sist i Get-ligaen.

– Det er naturlig for oss å justere målsettingen for grunnspillet etter den dårlige starten. Med tynnere stall, matchstraffer, skader, litt utur og det faktum at vi har underprestert i flere kamper, så må vi ta steg for steg, finne ut hvor vi er i dag og jobbe ut i fra det, sier Lørenskog-sjefen.

Lørdag venter serieleder Stavanger Oilers på bortebane. Lørenskog-treneren tenker ikke veldig mye på de tre poengene.

– Først og fremst må vi nå se om vi kan få med oss det vi har snakket om og er enige om innad i gruppen med tanke på prestasjoner og arbeidsoppgaver. Vi har satt oss delmål i kampene som gjenstår. Klarer vi å gjennomføre det, vil poengene komme. Kanskje ikke i morgen, men utover i sesongen, sier Larsen.

Stjerne(n)smell for Lørenskog. Se video her!

– Marginene mot seg
Oilers-trener Pål Gulbrandsen tror Lørenskog kommer til å slå tilbake etter den dårlige sesongstarten.

- De har et langt bedre lag enn tabellsituasjonen tilsier og har i mine øyne hatt marginene mot seg i starten av sesongen. De har masse ferdigheter, ønsker å sette trøkk på motstanderen og spille aggressivt. Jeg er ikke i tvil om at Lørenskog kommer kraftig tilbake utover høsten, sier Oilers-treneren.

Besøk TV 2 Hockey på Facebook!

Forventer en tøff og fartsfylt kamp
Stavanger Oilers gikk på sesongens første tap mot Vålerenga på Jordal Amfi tirsdag. Siddisene vil revansjere seg og tar slett ikke lett på lørdagens møte med svakt plasserte Lørenskog.

– Det blir en tøff og fartsfylt kamp med to lag som liker å angripe, avslutter Oilers-treneren.

Kenneth Larsens er ikke helt enig med sin trenerkollega.

– Vi må prøve å gjøre det vanskelig for Oilers med å stenge dem av. Og vi må først få tak i pucken før vi kan angripe, avslutter Lørenskog-treneren med et smil om munnen.

Get-ligaen denne helgen
Helgens andre kamper i Get-ligaen er Kongsvinger - Vålerenga lørdag kl. 16.00 på TV 2 Sumo. Manglerud Star tar i mot Storhamar søndag kl. 17.00. Den kampen sendes direkte på TV 2 Sportskanalen og tv2sumo.no. Lillehammer - Sparta og Stjernen - Frisk Asker spilles også søndag kl. 17.00 og kan sees direkte på tv2sumo.no. Samtlige kamper har kommentator.

Se Get-ligaen direkte på TV 2 Sumo!