JENTEMAGNET: Bærumsgutten Morgan Sulele har smeltet mange ungpikehjerter med sine romantiske låter. Nå har han fått ny kjæreste. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
JENTEMAGNET: Bærumsgutten Morgan Sulele har smeltet mange ungpikehjerter med sine romantiske låter. Nå har han fått ny kjæreste. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Foto: Nesvold, Jon Olav

Morgan Sulele (23) er ikke singel lenger

Kjærligheten blomstrer for artisten fra Bærum.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I fjor sommer kunne Magnus Clausen (23), bedre kjent under artistnavnet Morgan Sulele, at han, til tross for at han var singel, ikke lenger var på dating-appen Tinder.

Nå har han tydeligvis funnet kjærligheten på annet vis. Sulele bekrefter nemlig overfor God kveld Norge at han har fått seg kjæreste.

Gårre Ann å være mer turister i London? 🇬🇧🇬🇧 #storkarusell

Et bilde publisert av Morgan Sulele (@morgan_sulele)

Ble sammen i sommer

Det er den 22-årige danseren og modellen Rebekka Norvik som har stjålet ungguttens hjerte. Paret var nylig i London og delte turopplevelsene sine på instagram.

🇬🇧

Et bilde publisert av Rebekka Norvik (@rebekkanorvik)

– Vi ble sammen i sommer, men har ikke offentliggjort det på Instagram før nå, opplyser Sulele til God kveld Norge.

Ny musikk på vei

I sommer ga Morgan Sulele ut sitt debutalbum «Morgan Sulele» som inkluderte blant andre fjorårets sommerhit «Bare min» og den nyeste låta «Helgedigg». Nå står det ny musikk for tur.

– Det kommer en ny singel nå i slutten av oktober, forteller han til tv2.no.

– Er den påvirket av at du ikke er singel lenger?

– Nei, det kan jeg ikke si. Det er den ikke, men det er en litt mer voksen låt, forklarer artisten, uten å ville utdype hva det betyr.

– Folk får høre når den kommer, sier bærumsgutten lurt.