DELER BILDER MED LESERNE: Anna Rasmussen delte flere bilder av seg selv på bloggen og Instagram. Foto: Instagram.
DELER BILDER MED LESERNE: Anna Rasmussen delte flere bilder av seg selv på bloggen og Instagram. Foto: Instagram.

Anna Rasmussen (20) går i fotsporene til «Fotballfrue»

– Det er synd at det er et så stort fokus på kropp etter fødselen, skriver «Mamma til Michelle» og deler undertøysbilde fire dager etter fødsel.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Anna Rasmussen går i Fotballfrues fotspor.

Bare fire dager etter fødselen deler toppbloggeren et bilde av seg selv i BH og truse.

«Jeg husker at jeg gjennom svangerskapet lovet dere et etterbilde av kroppen min etter fødselen, uansett hvordan jeg så ut eller følte meg. Jeg skal selvfølgelig holde det jeg lovet, men skal også innrømme at jeg faktisk er veldig fornøyd med hvordan kroppen min ser ut.», skriver hun.

Hun påpeker at bildene er både «ekte» og «ærlige», ettersom hun har på seg kjæresten boksershorts og en litt for liten amme-BH.

Videre skriver Rasmussen at hun synes fokuset på kvinnekroppen etter en graviditet er synd.

«Det er synd at det er et så stort fokus på kropp etter fødselen, men sannheten er at sånn er samfunnet blitt.», skriver hun.

4 DAYS AFTER BIRTH Mammatilmichelle.blogg.no‼️ Klikk på link i bio🙌🏼 @mammatilmichelle

Et bilde publisert av Anna Rasmussen (@mammatilmichelle)

Til TV 2 forteller bloggeren at hun ønsker å ta avstand til at alle fremstiller seg som perfekte, og at hun derfor har lagt ut bilde av seg selv i kjærestens boxershorts og store bind.

– Jeg ønsker å vise frem en uredigert og ærlig side. Bloggere har ofte en tendens til å fremstille seg som «perfekte», og tanken min er å ta avstand til akkurat det, sier bloggeren.

– Vi er alle forskjellige, og jeg ønsker å vise at jeg er superstolt av det kroppen min har gjennomført, selv om den ikke akkurat er like flott som før graviditeten, mener Rasmussen.

Skaper reaksjoner

Bloggeren har fått flere reaksjoner på Facebook og Instagram, og de fleste hyller Rasmussens åpenhet.

«Du er nydelig... Tilogmed i boksern til Jan...:) Gratulerer nok en gang med lille prinsen...:)», skriver en følger.

«Flott er du. og så lurt å låne boxer a kjæresten! Da får binda faktisk plass!», skriver en annen.

Skapte furore

Da bloggerkollega Caroline Berg Eriksen la ut bilder i bare undertøyet fire dager etter fødsel med begge barna, skapte hun nettstorm. Rasmussen slipper heller ikke unna kritikken.

«Det er sånn samfunnet har blitt? Og du er tydeligvis en av de som syns det er helt greit å være med på å gjøre det sånn ;) Du som legger ut om at det finnes viktigere ting, men så er du jo akkurat sånn selv.», skriver en annen.

«Du ser bra ut. Men kan ikke la være å undre meg over nybakte mødre som har behov for å vise seg frem i undertøy. Du sier at det er synd det er slikt fokus på kropp. Men hvorfor da love leserne bilde av kroppen din etter fødselen?»